Menu
Livet

Danmarkstur

I morgen skal Christian og alle eleverne på efterskolen på det de kalder deres Danmarkstur. De har jo tre store ture på det her år på efterskolen, en Danmarkstur, Skitur til Norge og en linjetur. I år går Danmarksturen til København og sikke et program der er stablet på benene for de 102 elever og lære.

kbh2

Mandag starter med, at de alle, eller næsten alle, tager toget til København hvor de skal bo på et mindre hotel. Efter indkvarteringen, har de, indtil aftensmaden, tid på egen hånd og mon ikke der bliver shoppet lidt, jeg tror det.

Tirsdag står den på en tur til Christiansborg, hvor der er arrangeret et formiddagsmøde med Benny Engelbrecht, eftermiddagen må de tilbringe på egen hånd, indtil de omkring klokken halv fem, skal et smut i DR-byen.

kobenhavn1

Onsdag er det linje dags opdelt, dvs. de bliver dele op i de fire linjer de er og så ud og se noget som passer til linjen. Christian er på science linjen, så jeg er lidt spændt på hvor de havner hende. Onsdag aften skal de på Gasværket og se Come Together, hvilket Christian glæder sig meget til.

kbh1

Torsdag er der en plan a og en plan b. Plan a går ud på at de skal en tur i Østrelandsret, og hvis det kikser, står den på Tøjhusmuseet, Nationalmuseet, Frihedsmuseet, Amalienborg, Assistens kirkegård, det er noget af en mundfuld, men jeg kunne forestille mig at de deler sig op, for eller vil 102 elever og lære fylde godt op. Eftermiddagen bliver brugt i Comedy zoo, hvor jeg så sandelig også godt gad, en tur ind. Torsdag aften står så på en Tivoli tur, som så bliver Christians anden tur med efterskolen, han for små to uger side, var med linje klassen til et science arrangement derover.

Fredag er det atter tid til at vende hjem og dem der har lyst, må stå af i de byer som ligger tæt på hvor de bor, så sønnike står af i Odense, sikker noget træt efter sådan et program.

Så hvis I ser en STOR flok teenager i København de næste dage, så er det bare Christians efterskole der er på tur. 😉

NB: Billederne er fra tidligere ture til København.

7 kommentar

 • Fru E
  13. september 2009 at 10:54

  Enig i, at det er et meget stort program for de unge mennesker, men sikke et spændende program. Det er nogle læreringe steder de skal hen.

  Reply
  • Catarina
   13. september 2009 at 11:45

   Fru E
   Ja, persolonligt gad jeg godt deltage på den tur.

   Jeg glæder mig til at høre hvad Christian har syntes om det. 🙂

   Reply
 • Pia
  13. september 2009 at 14:29

  Super gode billeder, selv om jeg godt havde luret at de ik var helt nye, pariserhjulet på axelpladsen mangler jo, men den ser Christian nok:o)

  Min hverdag ér jo midt i byen, så kommer Christian hjem og fortæller om en eller anden skør kvinde der råbte ham an, så er det bare mig:o))))))

  Reply
  • Catarina
   13. september 2009 at 16:52

   Pia
   Hi hi ja det mangler, men det regner jeg med at få foreviget næste gang jeg er på de kanter. 😀

   Jeg har advaret ham om at der findes smukke men “underlige” kvinder i Kbh, der kunne finde på at råbe efter Fynske ungersvende. 😆

   Reply
 • Pia
  13. september 2009 at 19:17

  Hahahaha, ka jo ik lade være at håbe at jeg støder ind i dem:o))

  Vi ska ha en tur i dyret ska vi, 13 minutter tar det, så det ka være vi skal købe os en stor kop kaffe med:o)

  Reply
  • Catarina
   14. september 2009 at 07:20

   Pia
   Ja jeg håber osse – det kunne være for sjovt. 😀

   Ja en god snurretur (hvis jeg tør) med kamera og det hele, og med udsigt til kaffe bagefter, så er det ligef ør jeg glemmer jeg har højdeskræk. 😆

   Reply
 • Catarina » Blog Archive » Æblehøst
  17. september 2009 at 19:13

  […] morgen kommer sønnike hjem fra Danmarksturen og mine forældre kommer også til middag. Hvad desserten er; ja det er den bedst tænkelige på […]

  Reply

Skriv en kommentar