Menu
Hverdagen

Kom hviledagen i hu

..og det må jeg da sige, vi gør her i dag. Jeg elsker sådanne søndage uden pligter og andet på programmet. Søndage, hvor der er plads til gøre lige hvad hver i sær har lyst til. Det eneste der er på programmet denne søndag er; at jeg har køretjansen til Ballebro sener i dag, men ellers står den på fri leg. Dejligt!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Madame
  13. september 2009 at 18:03

  Det lyder rigtig dejligt, Catarina! Den slags søndage elsker jeg også, men det sker alt for sjældent, jeg ingen pligter har.

  Ha’ en god aften!

  Reply
  • Catarina
   14. september 2009 at 07:18

   Madame
   Det er også noget vi tager os tid til. For sådanne dage bliver batterierne ladt max op. 😀

   Reply

Skriv en kommentar