En summen af ord

30. september 2009

Dagen i dag er blevet brugt på jobklub og så er der røget endnu en ansøgning af sted. Det føles næsten som mit hoved summer af ord. I dag er der ikke blevet tid til motion, hvilket jeg ellers havde regnet med. Men i morgen skal jeg af sted på en lang løbetur, jeg kan mærke at jeg trænger, også ligesom for at få lidt luft og rense hjernen. For når den er renset, så kan der måske komme en ansøgning eller to mere af sted. Men det er i morgen, nu vil jeg snuppe et stort glas mælk og så ellers læse en smule og så ellers slappe lidt af.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 1. oktober 2009 at 01:34

  Held og lykke og husk din mavefornemmelse 🙂

  • Reply Catarina 1. oktober 2009 at 08:26

   Søren (Kbh)
   Tak for det og jeg har altid mavefornemmelsen med mig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar