En summen af ord

30. september 2009

Dagen i dag er blevet brugt på jobklub og så er der røget endnu en ansøgning af sted. Det føles næsten som mit hoved summer af ord. I dag er der ikke blevet tid til motion, hvilket jeg ellers havde regnet med. Men i morgen skal jeg af sted på en lang løbetur, jeg kan mærke at jeg trænger, også ligesom for at få lidt luft og rense hjernen. For når den er renset, så kan der måske komme en ansøgning eller to mere af sted. Men det er i morgen, nu vil jeg snuppe et stort glas mælk og så ellers læse en smule og så ellers slappe lidt af.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 1. oktober 2009 at 01:34

  Held og lykke og husk din mavefornemmelse 🙂

  • Reply Catarina 1. oktober 2009 at 08:26

   Søren (Kbh)
   Tak for det og jeg har altid mavefornemmelsen med mig. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.