Oktober

1. oktober 2009

Så er vi nået den måned på året hvor jeg synes, at efteråret sådan rigtigt sætter ind og naturen tager den store pensel i brug. En sidste farveeksplosion, inden alt igen bliver brunt og gråt. Men det er også den måned hvor regnen også kommer og pisker mig i ansigtet når jeg er ude og løbe, vinden tiltager i styrke og jeg skal have mere tøj på når jeg smutter udenfor.

Udsigten i Vissenbjerg
~”Udsigten” i Vissenbjerg 6. oktober 2008.

Oktober er også måneden, hvor hyggen inden for med lys og brændeovn, bliver mere intens og hvor de store gryder kommer i brug til stege og supper. Umm oktober, lige om lidt er det jul og derfra er der ikke længe til, at foråret atter står og banker på døren og sommerens lune aftner står på spring lige bag ved. Tiden går og jeg går med.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 1. oktober 2009 at 10:27

  Du har da ret i alle dne betragtninger, men du glemte lige, at den også er dejlig, fordi det er den måned jeg har fødseldag 😉

  • Reply Catarina 1. oktober 2009 at 12:55

   Helle K.
   Ja det er da også rigtigt, det havde jeg lige glemt. 😀

 • Reply Søren (Kbh) 1. oktober 2009 at 11:13

  Det var godt du skrev “lige om lidt”, for er det jul nu? 😉
  http://www.erdetjul.nu/

  • Reply Catarina 1. oktober 2009 at 12:57

   Søren (KBH)
   Nope, nej, niet, nein og no det er bestemt ikke jul og du også selv pointer med linket. 😆

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.