Wauw!

23. oktober 2009

Så er jeg hjemme igen efter et par fantastiske dage i selskab 15 fotoentusiaster. Vi var 14 elever og to “lære”, den ene lære var var Brian Rasmussen, Randers Regnskovs egen fotograf og den anden Casper Tybjerg, fotograf og Nikon ambassadør. Der er blevet snakket foto, teknik, udstyr og lys og meget meget mere, det sidste halvandet døgn. Der er også blevet skudt enorme mængder af fotos og deriblandt mange super gode skud. Jeg har også fået et par pletskud i kassen og dem skal jeg nok vise, når jeg har fået et bad og lige er landet igen. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Leif 24. oktober 2009 at 18:09

  Jeg er ganske misundelig på dig, Catarina 🙂

  Casper er jo en fantastisk inspirerende gut at lytte til og lære af 🙂

 • Reply Catarina 24. oktober 2009 at 19:02

  Leif
  Kan jeg godt forstå. 🙂

  Men du skulle have mødt Brian, han er mindst lige så inspirerende. 😀

 • Leave a Reply