Wauw!

23. oktober 2009

Så er jeg hjemme igen efter et par fantastiske dage i selskab 15 fotoentusiaster. Vi var 14 elever og to “lære”, den ene lære var var Brian Rasmussen, Randers Regnskovs egen fotograf og den anden Casper Tybjerg, fotograf og Nikon ambassadør. Der er blevet snakket foto, teknik, udstyr og lys og meget meget mere, det sidste halvandet døgn. Der er også blevet skudt enorme mængder af fotos og deriblandt mange super gode skud. Jeg har også fået et par pletskud i kassen og dem skal jeg nok vise, når jeg har fået et bad og lige er landet igen. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Leif 24. oktober 2009 at 18:09

  Jeg er ganske misundelig på dig, Catarina 🙂

  Casper er jo en fantastisk inspirerende gut at lytte til og lære af 🙂

 • Reply Catarina 24. oktober 2009 at 19:02

  Leif
  Kan jeg godt forstå. 🙂

  Men du skulle have mødt Brian, han er mindst lige så inspirerende. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.