Cirkusrevyen 2010

1. november 2009

Cirkusrevyen2010

Det er jo ved at udarte sig til en tradition, at Søren og jeg tager til over og ser Cirkusrevyen og næste år er ingen undtagelse. Billetterne til næste års revy blev bestilt i formiddags men næste år er det ikke kun Søren og jeg der skal af sted, nej vi har valgt at invitere mine forældre med og så bliver det min mors fødselsdagsgave. Og hun ved det godt, for jeg var jo lige nød til at ringe og sige det, så de ikke risikerede at lave andre planer. Fødselsdagsgaven bliver sågar indløst på selve dagen, så det kan jo ikke passe bedre. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Mor 1. november 2009 at 19:26

  Tusind tak, vi glæder os.

  • Reply Catarina 2. november 2009 at 10:15

   Mor
   Ja det gør vi nu altså også. 😀

 • Reply Bente 2. november 2009 at 08:32

  Langtidsplanlægning skal man bestemt ikke kimse af 😉 . Til sin fødselsdag i august fik manden i mit liv teaterbilletter – til april 2010. Så er man da sikker på, at der ikke er udsolgt 😉 .

  • Reply Catarina 2. november 2009 at 10:17

   Bente
   Det er lige det. Hvis vi ikke kæber billetter nu, så kan vi ikke få de sidepladser vi vil have. Vi gider nemlig ikke at side helt nede bag ved. Og de sidste par år har vi været heldige at sidde på henholdsvis 1. og 2. række og det er passende afstand til senen. 😀

 • Reply anjoe 2. november 2009 at 13:36

  Det kan da vist ikke undgå at blive alletiders fødselsdag for din mor – og Jer andre 😉

  • Reply Catarina 2. november 2009 at 13:45

   Anjoe
   Jeg regner med at det i hvert fald bliver en dag som huskes for det gode grin. 🙂

  Skriv en kommentar