Menu
Motion / Teknologi

Det er ikke så ringe endda

Forerunner 405cx

Jeg havde mit nye løbeur på til spinning i går og sikke herligt rent faktisk at kunne se hvor mange kcal., jeg forbrænder på sådan en dobbelttime. En anden super god ting ved det nye ur er; at der medfølger 2 Velcro remme så jeg ikke behøver at have svedbånd inden under remmen. Remmen som er monteret på uret som standart, er nemlig for stor til mit håndled og derfor kunne det godt genere lidt, når jeg var ude på de lange ture, hvis jeg ikke havde svedbånd på. Nu behøver jeg ikke at bruge svedbånd mere, da de medfølgende Velcro remme, passer perfekt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Fru E
  5. november 2009 at 19:53

  Hvordan udregnes det? Indtastes der højde og vægt? Og hvis jeg må være nysgerrig, hvor meget fik du så forbrændt 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. november 2009 at 20:42

   Fru E.
   Ja det udregnes på baggrund af højde, vægt, max-puls og hvile-puls. Jeg forbrændte kanp 700 kcla.

   Reply
 • Pia
  5. november 2009 at 20:58

  Er der stor forskel på din max på cyklen og når du løber?

  Reply
  • Catarina
   5. november 2009 at 21:06

   Pia
   Kun en enkelt gang røg jeg op på den max jeg har målt ved løb (som er 178). Men i næste uge er der et hold hvor vi skal op og se hvad max er på cyklen, det skulle have været i dag, men det blev aflyst. Så det ser jeg frem til. 🙂

   Reply
 • Madame
  6. november 2009 at 08:20

  Det lyder smart med sådan et løbeur, Catarina – og utrolig flot at du forbrændte 700 kcla. på din løbetur!

  Reply
  • Catarina
   6. november 2009 at 08:47

   Madame
   Det er et smat ur – jeg forbrændte nu knap 700 på en dobbelt time spinning. 😉

   Reply
 • Anniken
  2. december 2009 at 10:54

  Må jeg spørge hvor du købte dit ur?
  Og hvor meget du måtte gi’ for det?
  Jeg vil rigtig gerne købe det til min kæreste, men da jeg er nordmand og ikke er så godt kendt med hvor jeg kan købe det til en god pris her i Danmark (hvor vi bor), så ville det være fantastisk med lidt hjælp..
  Du må gerne svare på min mail hvis du hellere vil det.
  Jeg bliver uanset enormt glad og taknemlig hvis du tager dig tid til at svare 🙂

  Reply
 • Catarina
  2. december 2009 at 16:48

  Anniken
  Velkommen til siden her.

  Jeg købte mit ur her:
  http://www.merlin.dk/product.aspx?uid=387138&prodid=204871 og havde det dagen efter. 🙂

  men det kan købes flere steder, se her:
  http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=535255

  Jeg er super glad for uret og kunne slet ikke forestille mig at spinne eller løbe uden. 🙂

  Jeg har altid tid til at svare. 🙂

  Reply
 • Anniken
  10. december 2009 at 19:54

  Tusind tak for svar, Catarina. Det sætter jeg stor pris på!! 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. december 2009 at 19:58

   Anniken
   Jammen velbekomme da – håber du får fat i et til manden. 🙂

   Reply
 • Aktiv fredag
  7. august 2010 at 09:13

  […] og komme i løbetøjet. L havde fået et nye løbeur og det skulle afprøves og holdt på imod mit ur. Vi valgte en rute som bestod af både skov og de små landeveje. En rigtig dejlig lang tur blev […]

  Reply

Skriv en kommentar