Garmin vívofit

21. marts 2014

VívofitJeg har længe været en smule træt at mit pulsur. Ikke fordi det ikke er godt, for det er det, men det fylder bare så meget på armen og skal lades op rigtig tit. Så da jeg først på året så, at Garmin, som er det “opdateringssted” hvor jeg går på tilbagekik på alle mine aktiviteter igennem de sidste mange år, ja faktisk siden jeg fik mit allerførste pulsur tilbage i september 2008, havde lavet et lille fiks ur som næsten kunne det samme som det gamle, på nær at det ikke har GPS, og som kan holde batteri i et år og aldrig skal lades om (batteriet skal udskiftes og det kan man gøre selv), ja så var jeg fyr og flamme og da det viste sig at være ret billigt, så forud bestilte jeg det lille Vívofit igennem Cykelpartner.dk.

I dag kom posten med det og jeg tog det i brug kl. 11. Jeg må sige at det virkeligt behageligt at have på armen. Jeg glæder mig til at “prøvet” det sådan rigtigt i morgen hvor den står på morgen spinning, Næste søndag bliver det rigtigt indviet, for der afholder “min” spinning forening, 5-i-rap, som er 5 timers spinning i streg.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Trine 21. marts 2014 at 22:01

  Sweet… Garmin laver altså nogle fede produkter.

  • Reply Catarina 22. marts 2014 at 19:31

   I den grad Trine. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 22. marts 2014 at 10:01

  Hvor er det lækker, jeg er helt sikker på du bliver meget glad for det, og holder det godt 5 år, så er det jo super billigt, altså holder lige så længe som det du købte sidst.

  Som du allerede ved så er dette kommet på ønskesedlen 😉 Og som du skrev, så er prisen jo til at komme til, så lige pludselig er jeg også ejer af et sådan. Blandt andet fordi den kan provokere mig til at lette mig, når vejret og årstiden ikke lige taler for det 😉

  • Reply Catarina 22. marts 2014 at 19:34

   Det er super lækkert og i dag har jeg gået med det hele dagen og det får virkelig én til at tænke på at røre sig noget mere og ud fra hvor meget du rør dig, sætter uret målene. 🙂
   Håber det kommer til fødselsdagen eller måske jul – eller det kan være at du forærer dig et selv. 😉

  Skriv en kommentar