Så skal der slappes af

21. marts 2014

Den første uge efter ferien er heldigvis slut og weekenden blev skudt i gang allerede kl. 12:30 (som den for det meste plejer) og i dag hoppede jeg ombord rengøringen, for selvom vi ikke har været hjemme de forgangende to uger, så kommer der altså støv et eller andet sted fra og det skulle fjernes. Alt er nu rengjort og der er provianteret til de næste dage. Hvilket betyder at der er plads til fri leg eller havd vi nu finder på. Søndagen skal jeg bruge et par timer i et par fantasters selskab og det glæder jeg mig til, for det er snart 4 uger siden vi sidst sås.

Nu vil jeg strikke lidt og når ovnuret bibber, så er maden klar. Skønt, for jeg er faktisk ved at blive en smule sulten. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 22. marts 2014 at 09:56

  Så dejligt med weekend, og fantastisk det praktiske to do ting er på plads. Så er der en dejlig lang weekend foran med plads for muligheder.
  Mon ikke også jetlag etc. er på plads nu 😉

  • Reply Catarina 22. marts 2014 at 19:32

   Jeatlaget var over allerede tirsdag, så det var dejligt hurtigt. 🙂
   Weekenden var virkelig set frem til, for vi vidste at der ikke var nogle planer og det huslige ville være hurtigt overstået. 🙂
   Rigtig god lørdag Karin. 😀

  Skriv gerne en kommentar