Så skal der slappes af

21. marts 2014

Den første uge efter ferien er heldigvis slut og weekenden blev skudt i gang allerede kl. 12:30 (som den for det meste plejer) og i dag hoppede jeg ombord rengøringen, for selvom vi ikke har været hjemme de forgangende to uger, så kommer der altså støv et eller andet sted fra og det skulle fjernes. Alt er nu rengjort og der er provianteret til de næste dage. Hvilket betyder at der er plads til fri leg eller havd vi nu finder på. Søndagen skal jeg bruge et par timer i et par fantasters selskab og det glæder jeg mig til, for det er snart 4 uger siden vi sidst sås.

Nu vil jeg strikke lidt og når ovnuret bibber, så er maden klar. Skønt, for jeg er faktisk ved at blive en smule sulten. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 22. marts 2014 at 09:56

  Så dejligt med weekend, og fantastisk det praktiske to do ting er på plads. Så er der en dejlig lang weekend foran med plads for muligheder.
  Mon ikke også jetlag etc. er på plads nu 😉

  • Reply Catarina 22. marts 2014 at 19:32

   Jeatlaget var over allerede tirsdag, så det var dejligt hurtigt. 🙂
   Weekenden var virkelig set frem til, for vi vidste at der ikke var nogle planer og det huslige ville være hurtigt overstået. 🙂
   Rigtig god lørdag Karin. 😀

  Skriv en kommentar