Menu
Motion

Sjov med ur

Lars, en sød kollega fra IT afdelingen, erhvervede for en måneds tid siden, et helt fantastisk løbeur, et løbeur som også står på min ønskeseddel, det er fra Garmin og hedder Forerunner 405. Han spurgte mig allerede dengang, om jeg ikke en dag ville prøve det og sådan et tilbud kunne jeg slet ikke sige nej til. I går meddelte han så, at han ville tage det med i dag, så kunne jeg prøve det den næste uges tid.

Nu har jeg løbet med det både i går og i dag og for devlen da hvor er det altså sjovt at løbe med. Det er altså et ur jeg også må have på et tidspunkt.

Nu vil jeg sætte mig og se Golden League fra Bruxelles, kan I have en god aften.

3 kommentar

 • Leif
  5. september 2008 at 20:35

  Rigtig god fornøjelse, Catarina – både med løbeturene og afslapningen foran tv’et 🙂

  Reply
 • Catarina
  6. september 2008 at 08:05

  Leif
  Tak skal du have. 😛

  Reply
 • Garmin vívofit – Catarina.dk
  13. april 2021 at 14:03

  […] på tilbagekik på alle mine aktiviteter igennem de sidste mange år, ja faktisk siden jeg fik mit allerførste pulsur tilbage i september 2008, havde lavet et lille fiks ur som næsten kunne det samme som det gamle, på nær at det ikke har […]

  Reply

Skriv en kommentar