Sol og sommer

Søndagen har budt på afslapning. I stor stil! Bevares jeg har været ude og løbe en dejlig lang søndagstur, men ellers har den stået på afslapning, læsning og benene oppe. Solen har åbenbart også valgt at slappe af, for her på Fyn, har slet ikke set noget til den i dag.

Maden til i aften er allerede forberedt af Søren, og står bare og simre på komfuret. Når vi er klar til at kaste os over den, skal der bare lige laves et par omeletter. Ummm jeg elsker vores mexsicanske omelet, som bare smager så meget af sol og sommer.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.