Sol og sommer

8. november 2009

Søndagen har budt på afslapning. I stor stil! Bevares jeg har været ude og løbe en dejlig lang søndagstur, men ellers har den stået på afslapning, læsning og benene oppe. Solen har åbenbart også valgt at slappe af, for her på Fyn, har slet ikke set noget til den i dag.

Maden til i aften er allerede forberedt af Søren, og står bare og simre på komfuret. Når vi er klar til at kaste os over den, skal der bare lige laves et par omeletter. Ummm jeg elsker vores mexsicanske omelet, som bare smager så meget af sol og sommer.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar