Chocolade Chip Cookies

29. november 2009

Det kan man vist roligt kalde ”et bjerg af småkager”. 😀

kager
~Mobilbillede

Og vi har stadig tre ruller liggende i fryseren som bare skal bages. Men lige nu er der bagt nok til at Sebastian kan få nogle med hjem, Christian kan få med ned på efterskolen og Søren kan få en dåse med på arbejde, hvor hans kollegaer er vilde med dem. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar