Menu
Familieliv

Jeg elsker mandagen

Mandag er klart en af mine favoritdage, for det er der jeg får besøg af mine alfer. Der er ikke noget så skønt end at komme hjem til et fuldstændigt rengjort hjem. Tænk sig selv tæppet der normalt ligger og flyder i sofaen er rystet og foldet fint sammen og lagt sådan lidt på sned. 🙂

Rent hjem

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Bente
  30. november 2009 at 15:20

  Uha ja, alfer er en god ting! Desværre blev vi nødt til at sige farvel til vores ‘alf’, da jeg sagde mit job op, og der skulle kigges dybt i budgettet. Nu fistrer vi selv rundt med kost og spand igen …

  Reply
  • Catarina
   30. november 2009 at 20:06

   Bente
   Ja, de er ikke helt billige, men alligevel alle pengene værd. Men jeg kan sagtens se det når der kun er én god indkomst, at det så kan være lidt stramt. 🙂

   Reply
 • Hege
  30. november 2009 at 16:41

  Det høres deilig ut. Selve vaskingen er jo gjort i en fei, – men vi er så rotete at det er ryddingen som tar tid, og den kan man rett og slett ikke overlate til fremmede. Med andre ord: Man må være ryddig for å ha vaskehjelp, og der har vi diskvalifisert oss.

  Reply
  • Catarina
   30. november 2009 at 20:08

   Hege
   Jeg/vi hører så til den kategori som altid har det rydeligt, nogle vil sige for rydelige, men det er jo en smagssag. Men derfor er det lige til at gå til for “alferne”. 🙂

   Reply
 • Lene
  30. november 2009 at 18:43

  Sådan en alf kunne jeg godt tænke mig.
  Sikke en flot stue Catarina, må vi se køkkenet også?

  Reply
 • Lene
  30. november 2009 at 21:51

  Tak for kigget og undskyld hvis jeg er lidt nysgerig, men jeg elsker indretning og dit køkken er rigtig flot.

  Reply
  • Catarina
   1. december 2009 at 10:00

   Lene
   Du skal ikke undskylde. 🙂 Jeg tror alle der læser og skriver blogs er nysgerrige af natur. 😀

   Jeg ved som ikke om mit køkken er rigtig flot, men det fungere og er let at holde rent og så passer det til resten af huset. 😀

   Reply

Skriv en kommentar