Jeg er den heldigste i verdenen!

Jeg bliver altid så overrasket, når det ringer på døren sådan i løbet af dagen, for det er ikke der jeg venter gæster eller noget. Her for lidt siden ringede det på igen nåede jeg at tænke; hvem kan det dog være, jeg venter ikke nogen. Udenfor stod min søde post dame med en stor pakke i hånden. Til mig. 😀 .

Da jeg fik åbnet den store bobleplast kuvert og taget indholdet ud, var det den fineste bløde pakke med et hjerte på og påskriften; “Kærlig hilsen Helle“.

Pakke

Der stod ikke noget om, at den skulle gemmes til den 24. så jeg skyndte mig, at tage papiret af pakken. WAUW siger jeg bare!

Cherry

Indeni det fedeste halstørklæde eller cherry som den vist nok hedder på fagsprog. Og så i lilla, som lige er en af mine farver. For filan da Helle, TUSSINDE TUSINDE tak skal du have. Tænk at sidde og nørkle med sådan en stor ting og så bare forære den væk. Det er da for vildt.

Den cherry, komme til at hænge rundt om min hals hele vinteren og faktisk gør den det allerede nu, for jeg i dag er jeg vågnet med en ret så ru hals.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “Jeg er den heldigste i verdenen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.