Menu
Livet

Decembermånen

Mens dagen gryer mod øst, så hænger månen stadig solidt der oppe på himmelen med vest. Den store naturlige projektør lyser godt op på sådan en mørk decembermorgen. Jeg elsker når det er vinter og det er koldt og klart derude. Det er lige før jeg kan lugte, at der er sne på vej senere idag. 😉

Decembermånen
~Decembermånen.

Morgenen er startet med lidt arbejde, lige nu er det dog tid til lidt kaffe inden der skal arbejdes lidt mere. Inden længe smutter jeg ud af døren, klar til et møde i Odense. Jeg er sikker på det bliver en god dag. 🙂

Go’ decemberdag derude.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Helle K.
  2. december 2009 at 08:46

  Jeg tror altså ikke på sne … jeg frygter, at skyerne og varmen vender tilbage – eller rettere sagt, så så jeg vejrudsigten igår 😉

  Skønt billede af månen – jeg mærkede godt, at den skinnede på mig i nat.

  Reply
  • Catarina
   2. december 2009 at 16:46

   Helle K.
   Ja, du havde selvfølgelig ret og det vidste jeg jo også godt, men det ville nu have været dejligt med et ordentligt læs sne. 😀

   Reply

Skriv en kommentar