Månesyg

Aftenmånen

Nu er det ikke fordi jeg er blevet månesyg, men det er altså fascinerende at se månen fuld og uden nogen skyer til at dække for den. I morges fangede jeg den på vestsiden af huset. Nu til aften er den omme mod øst og jeg måtte også lige have et billede fra den side af måne også.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Månesyg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.