Menu
Livet

Py, sikke en dag

I går da jeg sad i møde i Odense, tikkede der en mail ind på min Magic, at jeg lige skulle ringe til XXX, et rekrutteringsfirma som har til opgave, at finde rette vedkommende til en stilling i et firma, som har hovedsæde i Odense. Jeg fik snakket med rekrutteringsfirmaet og vi aftalte at jeg skulle komme ind her til formiddag. Jeg kom til aftalte tid og synes selv jeg var velforberedt. Men hvad jeg ikke var forberedt på var, at jeg skulle igennem en masse forskellige test og profilanalyser, samt samtaler mellem testene. Efter ca. 2 ½ time gik jeg derfra lettere brugt i den øverste etage, men med en dato for næste samtale. Den næste samtale kommer til at foregå i ude i selve firmaet og uden rekrutteringsfirmaets deltagen.

Hygge

Jeg er glad for at jeg er nået så langt som jeg er. Nu er jeg iblandt de tre personer som skal til den afsluttende samtale. Selve jobbeskrivelsen er som skrevet til mig, så det er faktisk ret spændende hvordan udfaldet bliver.

Nu vil jeg tage til spinning og så sørge for, at få svedt alle jobtanker ud af kroppen. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Fru E
  3. december 2009 at 19:47

  Jeg krydser gerne fingre for, at det job bliver dit. Spændende hvordan din fornemmelse for jobbet er efter samtalen i virksomheden. Det kunne jo være en skøn julegave 🙂

  Er selv lige landet fra en spinningtime og hold da maule hun har kørt os hårdt i dag. Men det er jo altid godt bagefter 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 11:12

   Fru E
   Det bliver spænnende også at se hvordan kemien er mellem os. 🙂

   Det er altid dejligt at lave en omgang motion efter en travl dag. Det er ligesom lettere at fordøje dagen. 😉

   Reply
 • Bot
  3. december 2009 at 21:35

  Sender masse af positive tanker 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 11:13

   Bot
   Tusinde tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  4. december 2009 at 07:53

  Hvor sejt og spændende – håber at du slipper igennem nåleøjet 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 11:13

   Helle K.
   Det ville være lidt fedt, for selve jobbeskrivelsen er lige mig. 😉

   Reply
 • Gitte
  4. december 2009 at 13:37

  Hvor sejt at du er kommet så langt. Er sikker på du nok skal klare sidste og afgørende etape. Go for it girl. Held & lykke:-)

  Reply
  • Catarina
   5. december 2009 at 11:16

   Gitte
   Nu får vi at se, men jeg håber det, men ellers så er det jo ikke fordi jeg ikke er kvalificeret, men mere fordi én af de andre kandidaters personlighed måske passede bedre. 🙂

   Tak for held og lykke – og så SKAL vi altså snart ses. NÅ.

   Reply

Skriv en kommentar