Menu
Teknologi

Photo, foto eller…

Jeg har længe gået og leget med tanken om endnu en blog. Ikke en hvor der skulle være lange indlæg. Nej, bare en blog med fotos på, lidt som ham her, som er én af de blogs jeg skal besøge hverdag, for han laver fede billeder. Men det kunne også være lidt som ham her som har lavet det lidt som en blog med sidebar og sådan. Jeg har tidliger lave noget foto noget, men det var lavet med Porta og så som gallerier, det var heller ikke helt optimalt.

Men her for et par måneder siden, kom jeg til at tænke på, at jeg jo kunne oprette et supdomæne på mit eksisterende domæne og så eller finde ud af hvordan jeg ville have det. For lidt mere end en måned siden, begyndte jeg så at overveje mere nøjagtig hvad jeg ville og hvordan den skulle se ud. Jeg havde mange overvejelser om hvorvidt den skulle være på dansk eller engelsk og nåede frem til at, den skulle være på engelsk. Ikke fordi der er så meget på skrift, en overskrift og en kategori og det er så det, for det er og bliver en billedblog.

Photoblog

I går var jeg så klar og til at gå i luften og min nye blog hedder noget så simpelt som, Catarinas Photoblog. Jeg regner med, at lægge ét billede på om dagen. Nu får vi at se om det holder, men det er intentionen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

17 kommentar

 • Mia Bastrup
  10. december 2009 at 16:03

  Hej Carina

  Tak for dit input om kommentarfelt. Det tjekker jeg lige.

  Hvad mener du med, at du håber på at blive rigtig god til at fotografere?
  Din photoblog viser jo, at du kan dit kram, vil jeg sige.

  Jeg kom til at tænke på ham fotografen her fra Sri Lanka
  http://www.dominicsansoni.com

  Hilsen Mia

  Reply
  • Catarina
   10. december 2009 at 16:54

   Mia
   Velkommen til siden her og velbekomme. 🙂

   Takker for rosen, men jeg har et stykke vej endnu, men er på rette spor. 😀

   Tak for linket, det er nogle fede billeder han laver.

   Reply
 • Michael
  10. december 2009 at 17:14

  Det virker lidt forkert at du skriver at din fotoblog skal være på engelsk, når temaet du benytter så er med danske tekster (søg, 5 svar, udgivet af, ældre indlæg osv.) – Men når det så er sagt, så er din fotoblog bestemt et sted jeg (også) vil følge i fremtiden 😉

  Reply
  • Catarina
   10. december 2009 at 17:48

   Michael
   Hvis du eller have læst min kommentar på siden, er det du nævner, nettop en af de ting jeg skal have rettet og themaet er bestemt ikke på dansk, ej heller WP installationen. Men som sagt så er det noget jeg kikker på. 😀 For på engelsk bliver den.

   Reply
   • Catarina
    10. december 2009 at 17:57

    Michael
    Og lige i dette øjeblik fandt jeg de forbistrede .mo filer der drillede. 🙂

    Reply
    • Michael
     10. december 2009 at 22:48

     Dem kunne du da have sparet dig for at fjerne hvis bare du havde gået ind i din config.php og slettet “da_DK” fra linjen: “define (‘WPLANG’, ‘da_DK’);”

     Reply
     • Catarina
      11. december 2009 at 05:33

      Michael
      Nu var det ikke fordi de var så besværlige at fjerne, to klik og så et tryk på delete. 😀

      Men det andet er rart at vide til en anden gang, tak for det MIchael. 🙂

      Reply
 • Per
  10. december 2009 at 19:11

  Hej Carina !

  Velkommen i “klubben” !
  Grunden til at jeg købte et nyt domæne, var egentlig at jeg ville gerne teste backup og restore af min “normale” blog.
  Da jeg så var færdig med det, kom jeg på ideen med en foto/photo-blog. Photo så lidt mere smart ud en foto 😉
  Din nye photoblog har fået en flot start (og er bookmarked og linket) og jeg kan se, at du er startet med en lidt anden udgave af samme tema som hos mig.
  Held og lykke med fotograferingen – det er en herlig hobby 🙂

  /Per

  Reply
  • Catarina
   10. december 2009 at 19:33

   Per
   Takker. 🙂

   Jeg synes det er ret smart at have to blogs, så er det til at styre. Men når jeg nu havde dette domæne og ekstra databaser, var det jo nærliggende. 😉

   Jeg smider også lige dit i min sidebar.

   Du må også have held og lykke med fotograferingen og du har fuldstændig ret, det er en herlig hobby. 😀

   Reply
 • Marianne
  10. december 2009 at 22:07

  Jeg er meget til photo – men jeg tror det skyldes at jeg har haft min gang på flickr i så mange år at hvad der har med fotografi at gøre tænker jeg på engelsk. Faktisk havde jeg dødsvært ved at finde et dansk klingende navn til mit domæne af samme grund

  Din photoblog ser flot ud! Temaet viser billederne rigtig flot 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. december 2009 at 05:37

   Marianne
   Mange tak skal du have, det betyder meget når det kommer fra dig. For hvis der er noget du kan, så er det at kreerer billeder. Det er dit niveau jeg en dag håber at komme op på. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  11. december 2009 at 07:57

  Hvis ikke DU skulle have en fotoblog, hvem skulle så? 😉
  Jeg vil selvfølgelig følge dig (også) der 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. december 2009 at 08:16

   Helle K.
   Heyyyy den vil jeg da glæde mig til at se – for filan da, det er jo oplagt …. og hvorfor har vi ikke fundet på det noget før. 😀

   Reply
 • anjoe
  11. december 2009 at 18:58

  Du skal nok få megen glæde af din fotoblog; selv har jeg i en del måneder haft mit playhouse, hvor der dagligt bringes minimum et billede. Meningen med bloggen var/er ikke mindst at vise Lolland frem, dog diskret 😉 Mit “link-arkiv” vokser uge for uge, og jeg er ganske tilfreds med de fotos, mit lille 500 kroners digi-kamera og jeg i fællesskab kan få i hus. Lysten til de bittesmå detaljer, ejer jeg ikke synderligt, hvis for mange indstillinger påkræves kameramæssigt – det sjov fik jeg styret lysten omkring for snart mange år siden, slæbende rundt med et Pentax ME Super, objektiver, linser, flere flashlight for mere proff. at levere fotos til mine skriverier og fotoopgaver!
  nb. Jeg sætter snarest din nye blog under din gamle, det i legehuset 😉

  Reply
  • Catarina
   11. december 2009 at 19:18

   anjoe
   Jeg har lige være forbi dit nye legehus. Der rigtig mange rigtig gode billeder og for sådan én som mig, som aldrig har været på Lolland, er det sjovt at se alle dine billeder. Jeg bruger også begge mine kameraer. Jeg har et lille Canon, som jeg altid har i tasken og så selvfølgelig mobilen i en svæver vending.

   Det store Nikon bruger jeg når jeg desideret tager afsted for at lave fotos og har masser af tid. For det er ikke et bar bare tager snapshots med. 🙂

   Men som du er jeg bare vild med at fotografer og tror aldrig jeg løåber tør for motiver. 🙂

   Reply
 • anjoe
  12. december 2009 at 17:07

  Tak for dit besøg i mit playhouse, og desuden også kommentar her på din blog…
  Men du misforstod min kommentar ovenstående, for mit Pentax har hvilet i små 9 år, og det med alskens dyre/gode tilbehør! Adskillige år tidligere, ja da fremkaldte jeg også film og lavede billeder!
  Mit primitive kamera, 500 kroners, giver mig udfordringer nok, og sådan er det, men det ændrer intet ved, at jeg nyder besøg hos masser af blogs med “photos” vedhæftet 😀

  Reply
  • Catarina
   12. december 2009 at 18:38

   anjoe
   Jeg gad godt have lært at fremkalde, bare sådan for at have lært det. Da jeg var helt ung og kameraer var ret så dyre, da ville jeg godt have været fotograf med eget mørke kammer, men pengene var ikke til det. Nu er det ret let at gå til, og alle har muligheden. 😀

   Reply

Skriv en kommentar