Menu
Livet

Morgenen

Her startede morgenen allerede klokken 5, hvor jeg hoppede ud under bruseren, for derefter at snuppe den første og bedste kjole i skabet. Da jeg var færdig med de personlige sysler, smuttede jeg på ”kontoret” (langbordet i køkkenet) og gik i gang med dagens arbejde. Søren sørgede for, at jeg havde rigeligt med kaffe og at der blev tændt op i brændeovnen.

Køkkenhygge

Morgenen er ved at blive til formiddag og min dag på ”kontoret” skride lige så stille og roligt fremad. Der er blevet surfet på nettet efter jobs og en ansøgning er blevet skrevet, så inden længe kan jeg godt tillade mig, at holde weekend. Men jeg skal lige være helt færdig, så jeg er den der er vil finde pinden på ”kontoret” igen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Ann-Christine
  11. december 2009 at 10:13

  Det var tidligt, og det lyder også som en rigtig dejlig morgen. Jeg savner nu lidt vores brændeovn, når jeg læser om din og forstiller mig hvor hyggeligt det er at sidde der i køkkenet med morgenkaffe og en knitrende varm brændeovn.
  Ha´ en dejlig weekend

  Reply
 • Catarina
  11. december 2009 at 12:59

  Ann-Christine
  Ærligtalt så tror jeg også jeg ville savne en brændeovn hvis jeg flyttede et sted hen hvor den mulighed ikke var tilstede. 🙂 Det er enormt hyggeligt at sidde der og mærke varmen og høre lydene.

  Tak og I må også have en god en af slagsen. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar