En skurrende lyd

26. december 2009

Jeg er lige blevet færdig på badeværelset, efter at have tilbragt formiddagen i næsten igenting og mens jeg var derude kunne jeg høre at det er tøvejr udenfor. Det tør så hurtigt, at mens jeg stod bed tandbørsten i munden kunne høre sneen kurre skurrende ned at taget og havne i en klump uden for badeværelset vinduet.

Det er helt ok det er tø for en stund, men det er ikke ok at det i vejbanehøjde er frost, for det gør vejene helt vildt glatte. Heldigvis er de fleste klar over det, for der køres fornuftigt og langsomt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar