En skurrende lyd

26. december 2009

Jeg er lige blevet færdig på badeværelset, efter at have tilbragt formiddagen i næsten igenting og mens jeg var derude kunne jeg høre at det er tøvejr udenfor. Det tør så hurtigt, at mens jeg stod bed tandbørsten i munden kunne høre sneen kurre skurrende ned at taget og havne i en klump uden for badeværelset vinduet.

Det er helt ok det er tø for en stund, men det er ikke ok at det i vejbanehøjde er frost, for det gør vejene helt vildt glatte. Heldigvis er de fleste klar over det, for der køres fornuftigt og langsomt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.