En skurrende lyd

26. december 2009

Jeg er lige blevet færdig på badeværelset, efter at have tilbragt formiddagen i næsten igenting og mens jeg var derude kunne jeg høre at det er tøvejr udenfor. Det tør så hurtigt, at mens jeg stod bed tandbørsten i munden kunne høre sneen kurre skurrende ned at taget og havne i en klump uden for badeværelset vinduet.

Det er helt ok det er tø for en stund, men det er ikke ok at det i vejbanehøjde er frost, for det gør vejene helt vildt glatte. Heldigvis er de fleste klar over det, for der køres fornuftigt og langsomt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar