Menu
Familieliv

Så sluttede julen 2009

Den sidste julefrokost blev stornydt tidligere i dag. Ikke en almindelig julefrokost, med sild og sådan nej, vi fik hjemmelavet gammeldags hvidkålssuppe med koldt kød og stærk sennep til. Som dessert hjemmelavet citronfromage. For pokker hvor smagte det godt og sikke vi spiste. 🙂 Efterfølgende var der kaffe med knas. Umm sikke en dejlig dag.

Da vi returnerende til matriklen her, var det egentlig meningen at vi bare skulle slappe af og nyde at vi har ferie, men så tog en “vis herre” ved os og vi pillede alt julepynten ned og fik afpyntet juletræet og alt gran er nu smidt ned på afbrændingspladsen.

Nu er julen 2009 slut for vores vedkommende og det har jeg det faktisk ret så okay med. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Esther
  26. december 2009 at 19:33

  Det burde jeg egentlig også lige tage mig sammen til. Det er jo ikke fordi jeg har pyntet ret meget i år – det vil ikke tage mig ret meget mere end 10 minutter…og så ville spisebordet jo også være klar til en omgang “kreativitet med symaskinen” fra i morgen tidlig.

  Reply
  • Catarina
   26. december 2009 at 20:58

   Esther
   Vi have heller ikke pyntet så meget og ny er det aligevel helt dejligt at have “luft” igen.

   Og i morgen er det en ganske almindelig søndag. 🙂

   Reply
 • Arduinna
  26. december 2009 at 20:13

  Ikke at en vis herre har taget fat i mig endnu, men jeg er da så småt begyndt også…..
  Knægten ankom dog i eftermiddag og lidt jul, skulle der jo være når han skulle åbne gaver her 😉

  Reply
  • Catarina
   26. december 2009 at 21:00

   Arduinna
   Selvefølgelig skal der være jul tilbage når sønnike kommer for at julehygge lidt og når der skal pakkes gaver ud. 🙂

   Reply
 • Fru E
  26. december 2009 at 23:29

  Vores ryger ned i morgen, så er jeg færdig med denne jul. Så ud over af-julening står den på rengøring og flytte yngstepigen ned på værelset ved siden af os. Og så må jeg se, om jeg ikke kan nå i motionscenteret. Der er sneget sig lidt på, desværre.

  Reply
  • Catarina
   27. december 2009 at 08:27

   Fru E
   Jeg smutter til to timers spinning mandag, for her er der også sneget sig lidt på, men heldigvis ikke mere end hvad en almindelig hverdag og lidt motion kan klare. 🙂

   God arbejdslyst i dag. 🙂

   Reply
 • Sister Bonde
  27. december 2009 at 07:35

  Tak skal det ha – det var hurtigt – det er jo lige kommet op/frem her. Selvom lysten er der, venter jeg til 1. elller anden nytårsdag 😉

  Reply
  • Catarina
   27. december 2009 at 08:29

   Sister Bonde
   Ikke tidliger end sedvaneligt. Vi startede jo allerede med at jule lidt da vi lavede konfekt sammen med ungerne der sidst i november og pynten kom op den 1. søndag i advent, så nu er det ikke en dag for tidligt at få det ned igen. 😀

   Reply
 • Kalinka
  4. januar 2010 at 14:46

  Jamen dog – det var hurtigt… Gad vide hvorfor så mange danskere ‘juler’ mens det er er advent og glemmer at ‘jule’ mens det er jul? Det har jeg ofte tænkt på.

  Reply
  • Catarina
   5. januar 2010 at 08:11

   Kalinka
   Måske fordi julen allerede starter i butikkerne i starten af november. 🙂 Og så er der, så vidt jeg ved, ikke noget der hedder 3. juledag og da 2. er den sidste og det er der den slutter for os, så synes jeg der er ok at stoppe mens legen er sjov.

   Reply

Skriv en kommentar