Menu
Teknologi

Panasonic DMC TZ7

Ved middagstid ringede posten endelig på døren og jeg fik mit nye kompaktkamera. Nu skulle batteriet bare lades op, så jeg kunne komme til at prøve det. Der gik faktisk kun en halvanden times tid, så var det klar og jeg var klar til de første billeder og dem kan du se her nedenfor. Nu glæder jeg mig til at prøve det og lære knapper og indstillinger at kende selv i blinde, for så bliver det hele meget bedre. 🙂


~Macro.


~Vidvinkel 25mm.


~ISO 400 uden blitz.

5 kommentar

 • henriette
  29. december 2009 at 16:21

  Kære Catarina. Tillykke med det nye kamera. Tænk.. er det mig der husker helt i hegnet, eller fik du ikke også et andet kamera tidligere på året? Duede det ikke, eller er du bare som jeg en håbløs samler af ynglingsting?? 😉

  Jeg glæder mig til at se flere billeder fra din hånd, uanset kamera så er de altid gode syntes jeg. Langt bedre end dem jeg selv kan få fremstillet hihi

  Godt nytår og knus
  Henriette 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. december 2009 at 16:30

   Henriette
   Du husker helt rigtigt, jeg fik et andet kamera tidligere på året, men som jeg også skrev dengang, så var det et ”for sjov” kamera og aldrig et kamera som kunne erstatte mit dSLR eller mit kompakte.

   I indlægget før dette, kan du se hvorfor jeg skulle have et nyt. 🙂

   Et godt og lykkebringende nyt år til til dig og familien.

   Reply
 • Arduinna
  29. december 2009 at 19:43

  Det ser da ud til at virke helt fint og tager fine billeder…. Overvejer at smide det må min ønskeseddel 😀

  Reply
 • Catarina
  29. december 2009 at 21:17

  Arduinna
  Ja, so fare er det et super kamera også til prisen. Jeg havde jo et limith og det er holdt. 🙂

  Reply
 • Et lille nyt kamera
  15. september 2012 at 15:39

  […] et nyt camera som erstatning for mit Panasonic DMC TZ10, som jo for et par år siden, erstattede lillebroren som Søren så overtog. Grunden til et ny, er at TZ10′eren, ikke længere kan åbne […]

  Reply

Skriv en kommentar