Menu
Teknologi

Endnu et batteri

Jeg har altid haft 2 batterier til mine kamera, for jeg gider ikke løbe tør for strøm, lige på et tidspunkt hvor jeg, måske har aller mest brug for, at have et fuldt opladdet batteri. Til det lille Canon 800IS havde jeg også et ekstra batteri, humm det har jeg jo sådan set stadigvæk, for kameraet og tilbehøret ligger jo bare i skuffen. 😉 Til det store Nikon, var ekstrabatteriet noget af det første jeg købte, tror faktisk jeg købte det samtidig med kameraet.


~Panasonic TZ7.

Nu sidder det i opladeren og så snart det er fuldt opladt kommer det ned til kameraet.

20 kommentar

 • Helle K.
  13. januar 2010 at 17:25

  Ditto 😉 når jeg har købt kamera, så har jeg ALTID købt et ekstra batteri, hvad er der ved et kamera, hvor batteriet er fladt?

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2010 at 18:34

   Helle K.
   Lige mine ord. 🙂

   Reply
 • Anne
  13. januar 2010 at 17:32

  Også mig… 🙂

  Reply
 • Mette
  13. januar 2010 at 17:42

  Jeg har også et, men har aldrig brugt det (og jeg har haft mit kamera i 5 år).

  Jeg kan snildt tage 500 billeder uden at det overhovedet kan ses på batterimåleren, så til mit Canon EOS 20D har det været unødvendige penge at bruge.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2010 at 18:40

   Mette
   Du er heldig, måske det er Canon der kan noget ingen andre kan. 🙂

   Jeg bruger også det lille kamera til film og der bruger det altså ret så meget strøm. Og m.h.t mit store Nikon D90, så kan jeg også tage mange billeder men når det er rigtigt koldt som nu eller når vi er på ferie og det er meget varmt så tærer det altså på batterilevetiden. 🙂 Det samme gør når jeg bruger den indbyggede blitz som fjerudløser til min eksterne blitz. 🙂

   Reply
 • Marianne Venø
  13. januar 2010 at 22:03

  Synes også, at mit kamera hurtigt sluger strøm. Ved ikke så meget om det, da det var et, som jeg fik efter at det havde ligget i en skuffe i flere år, men det tager okay billeder, synes jeg.

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 09:18

   Marianne Venø
   Først, velkommen til siden her. 😀

   Noget af det der også sluger på batteriet er at bruge zoom og en anden ting som mange ikke tænker over, så kan genopladelige batterier ikke lide at de ikke engang imellem bliver kørt helt i bund, på den måden mister de deres oprindelige kapacitet. Lidt ligesom mobiltelefoner. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  14. januar 2010 at 07:49

  Mine kameraet kan også tage flere hundrede billeder med et batteri, men jeg kan sagtens finde på at tage mange flere hundrede billeder… og bare tanken om, at jeg kunne løbe tør… nej det ville jeg altså hade 🙂

  Når jeg går tur med canon ixus i lommen, så skyder jeg bare løs – og sletter igen – og det gør jeg næsten hver dag – og jeg gider ikke løbe tør på min tur, så er jeg nemlig sikker på, at årets motiv krydser min vej 😉

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 09:19

   Helle K.
   Det er lige sådan jeg også har det og jeg ville da ærgre mig hvis jeg have glemt at tjække hvorlangt nede batteriet var inden jeg bevægede mig afsted. 🙂

   Reply
 • Karolina
  14. januar 2010 at 08:55

  Det som jeg altid mange er nogle genopladelige batterier AA. De har en tendens til at forsvinde … i vores lejlighed 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 09:20

   Karolina
   Det kan jeg godt nikke genkendende til. Her havde vi også engang mange og lige pludselig forsvant de – senere fandt vi dog ud af at ungerne brugte dem uden at vide de var genopladelige og smed dem så ud når det var flade. 😕

   Reply
 • Bente
  14. januar 2010 at 11:30

  Jeg har faktisk ikke et ekstra kamerabatteri. Og i de små tre år, jeg har haft mit Nikon D40, har jeg aldrig savnet det. Batteriet holder rigtig længe på en opladning. Men jo, det ville da være frygteligt at løbe tør ;-).

  I øvrigt har jeg lige set dig (og bloggen) på en top 100 over mest populære danske blogs. Tillykke :D.

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 11:44

   Bente
   Så håber jeg heller ikke du løber tør i fremtiden. 🙂 Jeg er nok også bare lidt sjusket, for jeg tjekker aldrig niveauet, da jeg jo har ekstra batteri. 😉

   Den der top 100 er fra 2007 og det var dengang bloggen stadig hed catarinas.dk, men tak alligevel. 🙂

   Reply
   • Bente
    14. januar 2010 at 12:26

    Hvor ser du, at listen er fra 2007?
    Jeg hørte om listen fra I min faders hus-bloggen – og så, at du var på. Men at det var old news, kunne jeg ikke se ;-).

    Reply
    • Catarina
     14. januar 2010 at 13:10

     Bente
     Det kan jeg ikke se noget sted, men det er den samme som florerende i 2007, da Slagt en hellig ko blev årets blogger og rækkefølgen er der ikke sket noget med siden dengang. 🙂

     I dag tror jeg ikke der laves nogen målinger som sådan, men mange, også jeg, er tilmeldt Blogtoppen.dk 🙂

     Reply
 • Henny
  14. januar 2010 at 12:12

  Sådan har jeg det også. Ekstra batteri må der til. Selvom det får mig til at føle mig som noget af en dinosaur efterhånden. Moderne batterier er jo meget gode, og det er yderst sjældent, at jeg får brug for det ekstra batteri. Men det skal bare være der!

  Reply
  • Catarina
   14. januar 2010 at 13:22

   Henny
   Velkomme til. 🙂 Det er bare den der følelse “tænk nu hvis”, jeg ikke ønsker at få, derfor batteriet. Og som dig siger jeg også – det skal bare være der. 🙂

   Reply
 • TinaLiel
  14. januar 2010 at 18:44

  Fornuftigt fornuftigt!!!!!! Det er altid når der bare er det BEDSTE motiv at der ikke er mere batteri! Mit er til 4 AA batterier så det går. KNUS

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2010 at 07:39

   TinaLiel
   🙂 Jeg havde også engang et kamera som brugte AA batterier og da var det noget lettere, da de jo kunne købes over alt. Men sådan er det ikke med de kameraer jeg har nu. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar