Menu
Livet

God nat

Jeg er ikke typen der sover en hel lang nat uden afbrydelser, eller det er i hvert fald meget sjældent det sker. Jeg vågner som regel efter en tre til fire timers søvn og så er jeg vågen omkring en halv times tid. Nogle gange skal jeg et smut på “det lille hus” andre gange er jeg tørstig, men ofte vågner jeg bare. I nat vågnede jeg ikke og jeg vågnede her til morgen, var jeg mere udhvilet end ellers, en ret dejlig fornemmelse. Ikke at jeg er generet af mine opvågninger sådan ellers, det er ikke noget der forringer min dag eller noget. 🙂

2 kommentar

 • Fru E
  15. januar 2010 at 17:35

  Jeg har perioder hvor nætterne er med afbrudt søvn og jeg synes det kan være lidt hårdt. Måske fordi jeg virkelig har behov for mine 8 timer.

  Dejligt at du fik sovet igennem 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2010 at 20:24

   Fru E
   Jeg har også behov for 8 timer og det får jeg også sammenlagt, men bare afbrudt. 😉

   Reply

Skriv en kommentar