God nat

15. januar 2010

Jeg er ikke typen der sover en hel lang nat uden afbrydelser, eller det er i hvert fald meget sjældent det sker. Jeg vågner som regel efter en tre til fire timers søvn og så er jeg vågen omkring en halv times tid. Nogle gange skal jeg et smut på “det lille hus” andre gange er jeg tørstig, men ofte vågner jeg bare. I nat vågnede jeg ikke og jeg vågnede her til morgen, var jeg mere udhvilet end ellers, en ret dejlig fornemmelse. Ikke at jeg er generet af mine opvågninger sådan ellers, det er ikke noget der forringer min dag eller noget. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Fru E 15. januar 2010 at 17:35

  Jeg har perioder hvor nætterne er med afbrudt søvn og jeg synes det kan være lidt hårdt. Måske fordi jeg virkelig har behov for mine 8 timer.

  Dejligt at du fik sovet igennem 🙂

  • Reply Catarina 15. januar 2010 at 20:24

   Fru E
   Jeg har også behov for 8 timer og det får jeg også sammenlagt, men bare afbrudt. 😉

  Skriv en kommentar