Menu
Familieliv

Ahhh fredag

Så blev det fredag og i dag kommer sønnike hjem på lang weekend, hvilket betyder, at han først skal ned på skolen igen, mandag sidst på eftermiddagen.

Inden så længe vil jeg begynde turen til Nordborg, hvor der i dag også afholdes fagsamtaler på skolen. Jeg vil da godt lige snakke med en enkelt lære eller to, ikke fordi der er noget at komme efter, men bare sådan lige for, at få hilst på dem jeg endnu ikke lige kan sætte ansigt på. Sønnike fik i sidste uge hans halvårskarakterer og de må sige at være fine, de svare til de terminsprøve karakter han fik her i efteråret, så det er som nok gå når eksamen rammer senere på året.

Nu vil jeg kaste mig over noget vasketøj og så få mig et par stykker rugbrød inden jeg smutter sydpå. Det bliver en god weekend, det kan jeg mærke.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Fru E
  15. januar 2010 at 17:37

  Altid dejligt at have familien samlet 🙂 Vi er alle hjemme i weekenden og det nydes også. Selv om de også sidder på værelserne, så bare det, at de er her.

  Rigtig god weekend Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2010 at 21:32

   Fru E
   Her er sønnike også smutte på værelset efter aftensmaden, men derfor er det nu hyggeligt at der er lidt liv i den ende af huset. 🙂

   Du og familien må også have en god weekend Fru E. 🙂

   Reply
 • Bente
  15. januar 2010 at 20:01

  Jamen, det må da blive en god weekend, når sønnike kommer hjem :-).
  Jeg kan godt forstå, du liiiige vil kaste et blik på lærerne. Jeg synes også, det er rart at have et ansigt at sætte på, når min datter taler om sine lærere.

  Ha’ en dejlig weekend :D.

  Reply
  • Catarina
   15. januar 2010 at 21:33

   Bente
   Nu fik jeg snakket med dem jeg skulle og det var en hyggelig sludder og rart at få sat ansigt på. 🙂

   Du må også ha’ en dejlig weekend Bente. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar