En lille køretur

Jeg fik en Gorilapod i julegave, som kan klare op til 3 kg, dvs. den kan bæger mit store Nikon incl. diverse udstyr. Den er ret fed og også ret uundværlige, da den også kan bruges til min eksterne blitz og til alle andre kameraer. Jeg ville så prøve at lave en lille film, hvor den bliver sat i bilens forrude med mit Panasonic TZ7 skruet på. Det jeg var ude på var; at se om det der anti ryste system også virkede efter hensigten, og konklusionen er; at det gør det. Et lille minut af filmen kan I selv se her. 🙂

Hvis jeg laver en film fra bilen en anden gang, skal jeg nok huske at rense ruden først. 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “En lille køretur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.