Snestorm og indehygge

2. februar 2010

Mens stormen og sneen raser udenfor, sidder jeg tæt på brændeovnen og hygger mig. Ikke ret lang væk sidder Søren og arbejder, han valgte, klogt nok, at arbejde hjemme fra i dag.


~Sneen fryser til is på vores vinduer.

Jeg har været tidlig i gang og har sendt en ansøgning afsted og tilmeldt mig et vikarbureau, så mine to “kontakter” for denne uger, er egentlig overstået, men jeg regner nu med at tjekke op på ledige stillinger de næste dage også.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Marianne 2. februar 2010 at 13:29

  Sender du to ansøgninger i ugen? Jeg synes det er død svært at vurdere hvad et passende antal er, som min a-kasse jo siger man skal søge..

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 13:33

   Marianne
   Jeg har fået at vide at jeg skal have to kontakter om ugen. Altså enten sende to ansøgninger eller sende én ansøgning og så telefonisk kontakt eller en netværkssamtale som den anden. Men der er nok forskel fra fagforening til fagforening. 🙂

   Du skulle tage at blive selvstændig fotograf, det ville lige være noget for dig. 🙂

 • Reply Anita 2. februar 2010 at 14:10

  Gid man engang imellem kunne arbejde hjemmefra, så ville meget være lettere, tænker jeg 🙂

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 15:52

   Anita
   Ja, det er faktisk ikke så ringe at kunne gøre det og specielt i dag. 🙂

 • Reply Karolina 2. februar 2010 at 16:37

  Ja …og jeg skal på jobbet i dag. Hvor heldig kan man være 🙂

  • Reply Catarina 2. februar 2010 at 17:32

   Karolina
   Aii for filan da – så må du passe godt på dig selv derude. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.