Menu
Hua Hin 2010 / Teknologi / Thailand

Chat Chai markedet og Tuk-Tuk tur

Det berømte Chat Chai marked blev bygget i løbet Kong Prajadhipoks (Rama VII) regeringstid. I løbet af denne tid var det mest organiserede og desinficeret marked i Thailand. I dag er markedet er symbolet for Hua Hin. Stort set alle besøgende passerer gennem markedet både tidligt om morgenen og senere på dagen.

Chat Chai markedet er for nylig blevet moderniseret. Chat Chai dag marked ligger ikke langt fra natten markedet, og det meste af markedet er overdækket. Her kan du købe frugt, grøntsager, fisk og kød til lokale priser. Det er sjovt at slentre rundt og se på alt det man kam købe og ikke mindst se alle de forskellige tørrede fisk og skaldyr som ligger i bunker, klar til salg. Det er dog mest de lokale som handler her og jeg kan forestille mig at de fleste daglige indkøb foretages her.

Efter en tur ind til centrum af Hua Hin, tog vi som oftes en Tuk-Tuk hjem til hotellet, det kostede ikke mere end 150 baht, omregnet ca. 30 kr og så blev man lige blæst godt og grundigt igennem. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar