Menu
Os & Familien

Det var så den onsdag

Sønnike var jo, tidliger i dag, ved tandlægen, og som sædvanelig var der ikke noget galt og han skulle bare fortsætte med at børste som han plejer. Han er dog ved at blive “klogere”, for de fire visdomstænder er ved at bryde igennem, jammen godt så, det er jo rart at vide. 🙂

Shoppingturen blev klare på næsten ingen tid – sønnike fandt hvad han søgte i den første forretning vi gik ind i, så det blev til lidt osen rundt, inden turen gik ind til mormor og morfar, som havde kage og kaffe parat. Umm. 🙂


~Blomsten, som vi havde udsigt til fra den udendørs bruser på Asara Hotel.

Jeg er gået fra kaffe, over til the med mælk og en lille teskefuld god dansk honning – der hænger noget i kroppen, som åbenbart ikke helt ved og det skal komme eller gå. Jeg stemmer på gå – og så langt væk som muligt.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

  • Catarina
    18. februar 2010 at 07:26