Opdateret

23. februar 2010

Har lige siddet og fået opdateret min kalender frem til og med sommerferien. Nogle aftaler har jeg bare i hoved og det går ikke, så nu er de ført ind i min kalender som ligger på Google og da jeg har en Android telefon, synkronisere den automatisk min kalender på min Magic telefon. Smart!

Ellers er jeg ved, at gøre de sidste to indlæg fra Thailand klar til publicering. Der er sikkert mange som er hamrende ligeglade med de indlæg, men jeg ved også at der sidder noget familie og nogle venner, som synes det er rigtigt hyggeligt, at se billeder fra vores tur på den her måde, sååå….

Skållll på det. 8)

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Per 23. februar 2010 at 09:16

  Fortsæt du endelig med de mange flotte fotos og fortællinger fra Thailand, selvom jeg måske nok er lidt “miljøskadet” 😀
  Jeg bruger også Google kalender, som jo herligt nok bliver opdateret automatisk på min HTC Hero, der jo også er en Android-telefon.

  • Reply Catarina 23. februar 2010 at 10:27

   @Per: 🙂 der kommer nu kun to indlæg mere, så er det slut for denne omgang.

   Hero er også en fed telefon, måske mere “mandig” end Magic som jeg synes er en feminin telefon. 🙂

 • Reply Anne 23. februar 2010 at 10:05

  Jeg bruger også googles kalender (har ikke sådan en telefon 🙂 ) men den kalender er bare så smart.

  • Reply Catarina 23. februar 2010 at 10:28

   @Anne: den er nemlig super smart og med den der “udvidelse” hvor man får ugenumrene over på er jeg blevet endnu mere glad for den. 🙂

 • Reply Helle K. 23. februar 2010 at 10:15

  Jeg elsker jo at se dine billeder, så gerne for min skyld 🙂
  Godt du har styr på det hele… du har vist “mange jern i ilden” 😉

  • Reply Catarina 23. februar 2010 at 10:29

   @Helle K.: 🙂 to mere så er det slut for denne omgang.

   Indimellem er jeg virkelig glad for at der er noget der hedder en kalender, eller ville jeg helt sikkert glemme et eller andet. 😉

 • Reply Bot 23. februar 2010 at 15:19

  Det er nemlig hyggeligt at følge med og i sær de steder man selv har været 🙂

  • Reply Catarina 23. februar 2010 at 16:02

   @Bot: 🙂 glad for du også synes det er hyggeligt at kikke med. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.