Menu
Teknologi

Det blir’ i familien

.. eller noget. Min mor har siden hun havde mit Panasonic DMC TZ7 i hænderne, været en smule forelsket. Men efter at have set indlægget med Nikolai Sonne været helt vild. så i forgårs bestilte hun et mage til til, sig selv. Min far, ja han overtager så bare hendes det “gamle”. For som hun siger;

Så kan han jo også tage billeder af mig når vi er på ferie.

Og det har hu jo ret i.

Hun har nu et par uger til at blive fortroligt med kameraet i, for om 14 dage drager de afsted på dejlige 2 uger til Gran Canaria – gid det var mig. 8)


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    26. februar 2010 at 12:17