Farverig fredag

12. marts 2010

..bliver det nok ikke, for fredagen er startet med tåge og dis som ligger som en klam hånd over Fyn. I det mindste er temperaturene på vej opad og det synes jeg jo er vidunderligt. I dag skal min lille sorte sag, en tur i vaskehallen, den trænger gevaldigt. 🙂 Jeg prøvede faktisk i går, men der var flere biler i kø, end jeg brød mig om at vente, så i dag håber jeg på mindre køer. 🙂

Nu vil jeg skrive en enkelt ansøgning og så ellers holde tidligt fri. Ha’ en dejlig formiddag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helle K. 12. marts 2010 at 09:31

  Tak og i lige måde 🙂
  Her er meget vådt, gråt, diset og sådan tøvejr på den meget ucharmerende måde 🙂

  • Reply Catarina 12. marts 2010 at 09:54

   @Helle K.: Nøjagtige samme vejrsituation her på Fyn – håber snart foråret slår igennem. 🙂

 • Reply Therese 12. marts 2010 at 14:42

  Tak, og lige over. Her er formiddagen blevet til eftermiddag – og det er dagen ikke blevet dårligere af 🙂

  • Reply Catarina 12. marts 2010 at 16:38

   @Therese: Heller ikke her – og inden længe kommer mellemste. 🙂

 • Reply TinaLiel 13. marts 2010 at 10:16

  Håber at bilen blev vasket 😉 En dejlig weekend til dig. KNUS♥

  • Reply Catarina 14. marts 2010 at 07:08

   @TinaLiel: Det gjorde den og står nu og ser ganske nydelig ud. 🙂

   Også en god weekend til dig. 🙂

  Leave a Reply