Dejlig afslutning på min torsdag

11. marts 2010

Som altid om torsdagen smuttede jeg til et par timers spinning og det er altså en dejlig måde at slutte en ok torsdag på. Aftenen er gået med hygge med manden og lige om lidt tror jeg jeg smutter under dynen med en bog.

Ha’ e dejlig aften og godnat. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Hege 11. marts 2010 at 21:29

  Jeg har også lyst til å legge meg tidlig, men først må jeg se ferdig filmen vi ser: Den unge Victoria, om dronning Vicotrias unge år.

  • Reply Catarina 12. marts 2010 at 06:50

   @Hege: Det lyder som en spænende film – måske jeg skal se den en dag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.