Menu
Familieliv

Stol på det

det er snar mange år siden at vi købte vores stole. Faktisk er det vist ved at være 8 år siden. det er de bedste spisebordsstole jeg nogen sinde har siddet i. Armlænet er langt nok til faktisk at kunne bruges som et armlæn og ikke kun en albuestøtte og vi men også vores gæster kan kolde ud at sidde i dem en dejlig lang aften. Lige så længe vi har haft dem, har vi også gerne ville havde noget andet betræk på dem, men har bare ikke rigtigt fået taget os sammen til at få gjort noget ved det.


~Blåt stolebetræk er ikke lige min smag.

I onsdags havde vi atter snakken om betrækket og besluttede at jeg skulle smutte over til møbelpolstren, her tæt ved og finde det noget læder som ville passe til. Jeg kikkede på forskellige koskind og var egentlig ikke helt tilfreds med farven, indtil møbelpolstren kom med et skind, som bare lige var det. Det var ikke kun brunt men havde også en snert af sort i sig, så det chancerede en smule.

Han fik de første 4 sæder over, for at ombetrække dem og i dag, ringede han og var klar til at få de sidste 4. Jeg kørte over med de 4 sæder og fik også de 4 første med hjem.

For pokker hvor er de blevet flotte og du kan stole på at jeg glæder mig til, at få de sidste 4 sæder engang sidst på ugen. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

22 kommentar

  • Catarina
    15. marts 2010 at 20:09