Karsetid

16. marts 2010

I går, inden jeg smuttede afsted til mine 2 timers spinning, fik jeg lige sået lidt karse. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke bare altid har noget, for jeg elsker karse på næsten alle sags rugbrødsmadder og specielt på æggemadder. Nu går der kun en lille uges tid, inden jeg kan begynde at høste. Dejligt!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 16. marts 2010 at 12:11

    Du har ret – æg med karse er supergodt, det havde jeg lige glemt 🙂

    • Reply Catarina 16. marts 2010 at 12:28

      @Helle K.: Nu glæder jeg mig bare til at er klar til at spise og jeg tror den første mad skal være en æggemad. 🙂

    Skriv gerne en kommentar