Karsetid

16. marts 2010

I går, inden jeg smuttede afsted til mine 2 timers spinning, fik jeg lige sået lidt karse. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke bare altid har noget, for jeg elsker karse på næsten alle sags rugbrødsmadder og specielt på æggemadder. Nu går der kun en lille uges tid, inden jeg kan begynde at høste. Dejligt!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 16. marts 2010 at 12:11

    Du har ret – æg med karse er supergodt, det havde jeg lige glemt 🙂

    • Reply Catarina 16. marts 2010 at 12:28

      @Helle K.: Nu glæder jeg mig bare til at er klar til at spise og jeg tror den første mad skal være en æggemad. 🙂

    Skriv en kommentar