Menu
Hos os

Karsetid

I går, inden jeg smuttede afsted til mine 2 timers spinning, fik jeg lige sået lidt karse. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke bare altid har noget, for jeg elsker karse på næsten alle sags rugbrødsmadder og specielt på æggemadder. Nu går der kun en lille uges tid, inden jeg kan begynde at høste. Dejligt!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

2 Kommentar

 • Helle K.
  16. marts 2010 at 12:11

  Du har ret – æg med karse er supergodt, det havde jeg lige glemt 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2010 at 12:28

   @Helle K.: Nu glæder jeg mig bare til at er klar til at spise og jeg tror den første mad skal være en æggemad. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar