Menu
Her hos os

Karsetid

I går, inden jeg smuttede afsted til mine 2 timers spinning, fik jeg lige sået lidt karse. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke bare altid har noget, for jeg elsker karse på næsten alle sags rugbrødsmadder og specielt på æggemadder. Nu går der kun en lille uges tid, inden jeg kan begynde at høste. Dejligt!


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
1

2 Kommentar

 • Helle K.
  16. marts 2010 at 12:11

  Du har ret – æg med karse er supergodt, det havde jeg lige glemt 🙂

  SVAR
  • Catarina
   16. marts 2010 at 12:28

   @Helle K.: Nu glæder jeg mig bare til at er klar til at spise og jeg tror den første mad skal være en æggemad. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar