Menu
Familieliv

Så fik jeg de sidste

For et øjeblik siden, blev jeg ringet op af “min” møbelpolstre. Han var nu færdig med de sidste 4 stolesædder og jeg kunne bare komme og hente dem når jeg fik tid. Nu er de hentede og jeg må rose mig selv for valget af skind, for det ser nu flot ud, også når der nu står 8 stole omkring bordet. 🙂

0

4 kommentar

 • Fru E
  19. marts 2010 at 18:20

  Måtte lige vise gemalen billedet for jeg vil rigtig gerne selv have ombetrukket vores. Stolene og bordet trænger dog til en gevaldig afslibning og ny omgang behandling, så det igen bliver lyst. Det må være et sommerprojekt, når vi er færdig med vores forårsplads 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2010 at 18:53

   @Fru E: Ja, det er lettest at stå udenfor at klare nedslibning og sæbevand. 🙂

   Reply
 • anjoe
  20. marts 2010 at 18:10

  Når I er de glade ejere af behagelige spisestuestole, så har de sørme fortjent at få en ordentlig behandling 😉

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2010 at 21:08

   @anjoe: Ja og vores popoer er de bedste. 😉

   Reply

Skriv en kommentar