Menu
Hverdagen

Mine vaner omkring Google Reader

Som mange nok ved, bruger jeg Google Reader til at læse blogs i. Jeg er, først for et par dage siden, begyndt at abonnomere, på mine egne feed og opdagede til min gru, at mine feed blev vist som resume i min Google reader og det brød jeg mig bestemt ikke om og skyndte mig at få det rettet. Jeg har nemlig selv, nogle vaner omkring min måde at læse feeds på. En del har, i deres blogs indstillinger, sat deres indlæg til kun at vise et resumé, (som jeg, indtil for nyligt) og det er også fint nok, men det får bare ikke mig til at åbne for siden. Jeg skal kunne læse hele indlægget i min reader og hvis jeg så ønsker at kommentere på det, så åbner jeg for siden. Det tæller selvfølgelig ikke i sidens statistik, eller det tror jeg ikke det gør, hvis jeg ikke åbner, men jeg gider ikke klikke flere gange, for at læse et indlæg, så springer jeg heller over. En del blogs i min reader har på den bekostning også måtte lade livet. Sorry.

I sjældne tilfælde gør jeg dog en undtagelse og åbner en side, hvor indlægget ikke vises helt, men det er mere fordi, det så er ved at være længe siden, jeg sidst smed en kommentar det pågældende sted.

Jeg tror, at mange har det på samme måde, alt går stærkt og vores tid er ikke til mange klik – vi skal have serveret de “nyhedder” vi gider læse, i et rimeligt flow og derfor er for mange klik, for at nå nyheden, lig med et no-go. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

42 Kommentar

  • Catarina
    19. marts 2010 at 07:36