Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Dejlig forårsdag

Efter at have tilbragt de sidste par timer i haven, hvor jeg bl.a har fået flyttet en del brænde og ellers ryddet en smule op, kom jeg ind, dels for at få lidt mad, men også for at få tjekket på op hvilke før jeg har og hvad jeg skal have købt. Alle (ja nu er det ikke så mange) mine frø har jeg i en skøn tøset blomster æske, som står henne på det nederste af min tallerkenrække. I æsken har jeg mine små frøposer og inde længe er det atter så tid nogle af dem, jeg skal do ud og have fat i nogle flere. Jeg elsker at se, at det jeg sår også bliver til noget, jeg er dog ikke altid heldig, men så prøver jeg bare igen året efter. 🙂

Som det kan ses, er har mine GO-CARD fået plads på samme hylde, måske de alligevel ikke skal sendes. 😉

Nu vil jeg pakke min taske og så smutte til et par velfortjente spinningstimer. Uhmm det skal gøre godt at få pulens op og sved på panden. Ha’ det godt så længe. 🙂

0

3 kommentar

 • Michael
  18. marts 2010 at 22:17

  Godt at se at du nu igen udsender FULDE indlæg via RSS. Det har været savnet – både her og på din fotoblog 😉

  Reply
  • Catarina
   19. marts 2010 at 06:20

   @Michael: Opdagede det faktisk først da jeg begyndte at abonnomere på mit eget feed og skyndte mig at få det rettet. Jeg kan nemlig heller ikke lide at jeg kun kan læse et resume. 😉

   Reply
 • Catarina
  11. november 2010 at 15:45

  […] som indkøbssedler samt en krukke med skriveredskaber. Men dernede har jeg som regel også nogle Go-Cards stående, bare fordi de er så søde at se på. Nu er de imidlertid skiftet ud med mine egne billeder, men […]

  Reply

Skriv en kommentar