Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Dejlig forårsdag

Efter at have tilbragt de sidste par timer i haven, hvor jeg bl.a har fået flyttet en del brænde og ellers ryddet en smule op, kom jeg ind, dels for at få lidt mad, men også for at få tjekket på op hvilke før jeg har og hvad jeg skal have købt. Alle (ja nu er det ikke så mange) mine frø har jeg i en skøn tøset blomster æske, som står henne på det nederste af min tallerkenrække. I æsken har jeg mine små frøposer og inde længe er det atter så tid nogle af dem, jeg skal do ud og have fat i nogle flere. Jeg elsker at se, at det jeg sår også bliver til noget, jeg er dog ikke altid heldig, men så prøver jeg bare igen året efter. 🙂

Som det kan ses, er har mine GO-CARD fået plads på samme hylde, måske de alligevel ikke skal sendes. 😉

Nu vil jeg pakke min taske og så smutte til et par velfortjente spinningstimer. Uhmm det skal gøre godt at få pulens op og sved på panden. Ha’ det godt så længe. 🙂

3 kommentar

  • Catarina
    19. marts 2010 at 06:20