Menu
Hverdagen

Turen går til Sjælland

Uhm, lørdagen er startet tidligt, jeg sidder her på kanten af stolen med et stort glas varmt te og nyder. Jeg elsker at vågne op til fuglenes morgensang og selvom det er tidligt, at stå op og verdenen slet ikke er vågen endnu, ja så nyder jeg det. Stilheden sådan en tidelig morgen i weekenden er overdøvende og når det så også er tåget, som i dag, ja så er det som om, jeg er ganske alene i verdenen. Nå for pokker, der løb tankerne vist af med mig. 😉

I dag er det udflugtsdag og turen går til det Sjællandske, nærmere bestemt Slagelse hvor vi har en aftale, allerede klokken 8:45, det er jo lige om lidt….. Jeg må vist heller se at finde ud under bruseren, så jeg kan se lidt anstændig ud. Det skal nok blive en god dag, trods regnen.

God lørdag til dig. 🙂

0

8 kommentar

  • Catarina
    21. marts 2010 at 20:42