Menu
Hverdagen

Turen går til Sjælland

Uhm, lørdagen er startet tidligt, jeg sidder her på kanten af stolen med et stort glas varmt te og nyder. Jeg elsker at vågne op til fuglenes morgensang og selvom det er tidligt, at stå op og verdenen slet ikke er vågen endnu, ja så nyder jeg det. Stilheden sådan en tidelig morgen i weekenden er overdøvende og når det så også er tåget, som i dag, ja så er det som om, jeg er ganske alene i verdenen. Nå for pokker, der løb tankerne vist af med mig. 😉

I dag er det udflugtsdag og turen går til det Sjællandske, nærmere bestemt Slagelse hvor vi har en aftale, allerede klokken 8:45, det er jo lige om lidt….. Jeg må vist heller se at finde ud under bruseren, så jeg kan se lidt anstændig ud. Det skal nok blive en god dag, trods regnen.

God lørdag til dig. 🙂

0

8 kommentar

 • Helle K.
  20. marts 2010 at 07:41

  Godmorgen Catarina – jeg håber, at I får en dejlig dag – måske er solen på Sjælland 🙂
  Jeg var udenfor i haven 6.45 – jeg troede også, at jeg var alene, men jeg siger dig, der kom den ene efter den anden forbi med hund 🙂 Hundelufterne er åbenbart tidligt oppe i weekenden.

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2010 at 20:42

   @Helle K.: Vi havde en rigtig dejlig dag selvom solen slet ikke havde lyst til at kikke frem. 🙂

   Reply
 • Bente
  20. marts 2010 at 13:40

  Håber du nyder din regnvejrsdag i Slagelse – og at det er et indendørsarrangement, du skal til ;-).

  Jeg smutter med manden til København om et øjeblik – for jeg skal nemlig forkæles :D.

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2010 at 20:43

   @Bente: Det var desværre ikke et indendørsarrangement så vi blev lidt våde. 😉 men havde en rigtig hyggelig dag. 🙂

   Reply
 • TinaLiel
  21. marts 2010 at 08:33

  Håber at I havde en dejlig lørdag i godt selsakb. KNUS♥

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2010 at 20:44

   @TinaLiel: Takker, den var rigtig hyggelig. 🙂

   Reply
 • Fru E
  21. marts 2010 at 09:21

  Håber du havde en god tur til Sjælland. Her er det omvendt, de sjællandske venner er kommet hos os. Ikke at vejret var bedre her 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2010 at 20:45

   @Fru E: Det er dejligt at få gæster udefra. Vi var på et mere “officielt” besøg, der kommer et indlæg om det i morgen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar