Påskeferie med påskegave

27. marts 2010

I går mens jeg havde travlt i haven kom postmanden med en gave til mig. På gaven stod der Glædelig påske, fra operation Påskeglad og ikke andet ingen afsender, jeg skrev heller ikke afsender på min, det er jo det der er hele humlen i operation påskeglad.

Jeg siger tusinde tak for den dejligt påskegave til min ukendte påskeharer, nu har jeg noget at hygge mig med i Påsken. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Helle K. 1. april 2010 at 19:26

    Ups – jeg havde da ikke fattet, at man skulle være hemmelig 😳

    • Reply Catarina 1. april 2010 at 19:34

      @Helle K.: Jeg tror ikke det gør noget at du skrev afsender på. 😉

    Skriv gerne en kommentar