Menu
Skallebølle 2004-2021

Flittig fredag

Min påskeferie blev allerede skudt i gang kl. 10 i går formiddags. efter en meget tidlig start, var jeg nemlig ferdig og klar til at smutte i arbejdstøjet og ud og lave lidt i haven. Jeg fik etableret et bed hvor Claus Dalbys valmuer og nogle af mine egne valmuer, nu er blevet sået. Jeg glæder mig til at se de lette skønne blomster stå i med mine “meget lette buske med hvide bær” jeg tror de kommer til at passe godt til hinanden.


~Beddet til valmuer – det ser ikke ud af meget nu, men jeg håber det kommer til at vælte op med de skønneste valmuer.

Derefter fik jeg revet en del mere mos op af, det er mest af alt ligner en mosplæne og ikke en græsplæne, hvorefter jeg gav det styke en planding af muld, nye græs frø og gødning, en gødning som også skulle reducere mos.

Da jeg havde fået lidt frokost kørte jeg på dumpen med em masse “skrammel”, som bare har hobet sig op i kælderen i vinterens løb. Det er faktisk ret sjovt, at komme på dumpen som kvinde, for man får rigtig mange smil fra alle de mænd som kommer med deres fyldte trailer. Og dem som passer stedet, kommer også hen til en, sikkert mest for at tjekke, at jeg nu også havde styr på, hvor de forskellige ting skulle hen. 😉 Men sådan noget har jeg altså styr på. 😉

Da jeg returnerende, valgte jeg at nu var tiden inde, til at tage livtag med et bed jeg gerne vil have etableret, men som kun var stukket af i græsplænen. Jeg vidste at det ville blive et knokkel, for under det meste af det der skulle blive til et bed, ligger der en masse rødder fra alle vores træer.


~Det ny bed som jeg fik gravet. God motion siger jeg.

Føj hvor var det hårdt og sikke mange rødder der var, men jeg nåede igennem og nu er det næsten klart til at blive plantet til. Jeg tro dog lige, at jeg må igennem én gang mere for se om jeg kan få det sidste “skidt” med.


~Mig i arbejdstøj. 😉

Da jeg havde nydt mit eget værk en stund og fået en smule at drikke, fortsatte jeg med at få revet lidt mos op. Måske jeg ligefrem kommer igennem hele plænen inde påske, hvis vejret ellers vil.

Jeg vil gerne have etableret endnu et bed eller to, men det er heldigvis i den modsatte side af plænen, så der er ingen nævneværdig rodvækst, så det bliver nok lettere at gå til.

Jeg glæder mig til det hele begynder at grønnes derude, for selvom jeg synes jeg når den del, så er det hele altså lidt trist at kikke på.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

11 Kommentar

  • Catarina
    27. marts 2010 at 08:09