Menu
Hverdagen

En slapper

Efter et par solide timers spinning, et bad, en skål med tun i vand blandet med mais og med et stykke rugbrød til. Sidder jeg nu solidt plantet i sofaen, med fjernsynet kørende på DR HD, hvor jeg er er med under havets overflade. Lige nu drømmer jeg om atter at have luftflasker på ryggen og dykke ned i dybet. Jeg må snart prøve det igen, der er ved at være mange år siden. 🙂

Ha en dejlig mandag aften. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Therese
  29. marts 2010 at 21:21

  Jeg er også super glad for HD – selv om jeg syns de godt ku sende lidt flere film 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. marts 2010 at 21:27

   @Therese: Ja, der halter de ret så meget. Men ellers er jeg glad for “de stille” programmer de sender efter at have hørt meget pumpende rytmer til spinning. 😀

   Reply

Skriv en kommentar