En slapper

29. marts 2010

Efter et par solide timers spinning, et bad, en skål med tun i vand blandet med mais og med et stykke rugbrød til. Sidder jeg nu solidt plantet i sofaen, med fjernsynet kørende på DR HD, hvor jeg er er med under havets overflade. Lige nu drømmer jeg om atter at have luftflasker på ryggen og dykke ned i dybet. Jeg må snart prøve det igen, der er ved at være mange år siden. 🙂

Ha en dejlig mandag aften. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Therese 29. marts 2010 at 21:21

  Jeg er også super glad for HD – selv om jeg syns de godt ku sende lidt flere film 🙂

  • Reply Catarina 29. marts 2010 at 21:27

   @Therese: Ja, der halter de ret så meget. Men ellers er jeg glad for “de stille” programmer de sender efter at have hørt meget pumpende rytmer til spinning. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.