En slapper

29. marts 2010

Efter et par solide timers spinning, et bad, en skål med tun i vand blandet med mais og med et stykke rugbrød til. Sidder jeg nu solidt plantet i sofaen, med fjernsynet kørende på DR HD, hvor jeg er er med under havets overflade. Lige nu drømmer jeg om atter at have luftflasker på ryggen og dykke ned i dybet. Jeg må snart prøve det igen, der er ved at være mange år siden. 🙂

Ha en dejlig mandag aften. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Therese 29. marts 2010 at 21:21

    Jeg er også super glad for HD – selv om jeg syns de godt ku sende lidt flere film 🙂

    • Reply Catarina 29. marts 2010 at 21:27

      @Therese: Ja, der halter de ret så meget. Men ellers er jeg glad for “de stille” programmer de sender efter at have hørt meget pumpende rytmer til spinning. 😀

    Skriv gerne en kommentar