Nye anbefalinger

1. april 2010

I sidste måned var mine “Månedens anbefalinger” jo Claus og Liselotte, men i og med, at det hedder “Månedens anbefalinger” ja, så skal den jo skifte idag. Så kik i sidebaren og se hvem jeg anbefaler du tager et ekstra kik på, måske du allerede kender dem, men ellers kan du kommer til det. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Bente 1. april 2010 at 12:50

  Mange tak for anbefalingen ;-).

  • Reply Catarina 1. april 2010 at 14:38

   @Bente: Ingen tak nødvendigt. 😉

 • Reply Helle K. 1. april 2010 at 15:39

  Nåååh dem kender jeg godt 😉 Tak Cat. 🙂

  • Reply Catarina 1. april 2010 at 18:47

   @Helle K.: 😆 det viste jeg ikke. 🙂

 • Reply Helle K. 1. april 2010 at 15:40

  PS: Så er det en super ide – nogle gange har jeg lyst til at besøge nye og uprøvede blogs, men kan så ikke lige finde nogle – nu vil jeg huske at kigge med hver den første her hos dig 🙂

  • Reply Catarina 1. april 2010 at 18:48

   @Helle K.: Så har du noget at glæde dig til, for der kommer også nogle fotoblogs. 🙂

 • Reply Anita 2. april 2010 at 07:57

  Tusind tak for anbefalingen. Jeg skal også lige huske at følge med ude i din sidebar fremover.

  Rigtig god påske 🙂

  • Reply Catarina 2. april 2010 at 08:23

   @Anita: 🙂 også en rigtig god påske til dig og familien. 🙂

  Skriv en kommentar