Menu
Bloggeriet / Livet

En dag med lidt af hvert

Sønnikes pc, som blev købt i september, har en temperaturmåler som er gået fløjten. Eller det tror vi den er, for den bliver helt vild varm og blæseren knokler som en gal og hvis ikke sønnike har sat pc, på klodser, så går den simpelthen ned. I dag var jeg ude i Fona, for at de kunne sende den til reparation. Vi skulle nok regne med at der ville gå 14 hverdage, inden den kom retur og jeg ville så modtage en sms, når ned kunne afhentes. Det er skisme da godt, at vi har en ekstra han kunne låne, for med eksamen lige om hjørnet, er det ikke lige det stykke værktøj han aller helst vil undvære.

Ellers har jeg siddet på kontoret det meste af fået kikket på lidt ansøgninger og optimeret mit cv. Jeg har også lavet min baggrund her på sitet helt hvid. Jeg havde efterhånden et lidt anstrengt forhold til den blå baggrund. Nu er den bare helt hvid med et let skygge.

Min photoblog har også fået nyt design og det er også over i det lette og lyse look. Men den er ikke lige blevet opdateret – ja, det er noget sjusk, men kommer tid kommer råd, eller noget. 😉

Nu vil jeg pakke tasken og smutte til et par solide timer spinning, jeg tror min krop og for den sags skyld også min sjæl har godt at at svede igennem uden tanker for noget andet end den musik der pumper ud af højtalerne.

6 kommentar

  • Catarina
    12. april 2010 at 21:05