Menu
Skallebølle 2004-2021

Så tid

Det er efterhånden et par uger siden, jeg fik samlede mine minidrivhuse/mistbænke. I dag var så dagen hvor der skulle gøres lidt mere ved dem. Jeg startede med at fylde en ca. 8 cm god plantejord i hver af dem hvorefter jeg vandede det hele godt igennem. Da vandet var trugget godt ned igennem al jorden, hentede jeg mine frø frem. I den ene, såede jeg 4 rækker med salat og i den anden er der sået persille og radiser. Jeg ved godt at man sagtens kan så de ting på friland, men sagen er den, at jeg har prøvet og uden at opleve den store succes, så nu er det sået i mine minidrivhuse. 😉

Og for at resten af familien også skal kunne hitte ud af hvad der er sået hvor, har jeg anskaffet mig nogle af de dersens ahhh-pinde og skrevet med tusch på hvad der står hvor.

0

2 kommentar

 • Fru E
  13. april 2010 at 21:45

  Det ser altså rigtig hyggeligt ud det drivhus 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. april 2010 at 22:11

   @Fru E: Jeg håber at det der er sået kommer op og vi kan nyde det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar