Menu
Haveliv

Krukkeklar

Så er mine krukker klar til at blive tilplantede og hvis alt går vel, ja så bliver det i morgen at dankortet kommer til at gløde. Hvad der kommer til at blive plantet i de mange (alt er jo relativt) krukker, det ved jeg endnu ikke, men mon ikke at plantecentret vil inspirerer mig, jeg tror det. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

1 kommentar

  • Dagens dont
    14. april 2010 at 06:48

    […] mere ved haven og de nye bede. Det er jo også i dag, at jeg smutter ud og køber nogle planter til mine krukker det er i hvert fald planen. Hep sæt i gang […]

    SVAR

Skriv en kommentar