Krukkeklar

13. april 2010

Så er mine krukker klar til at blive tilplantede og hvis alt går vel, ja så bliver det i morgen at dankortet kommer til at gløde. Hvad der kommer til at blive plantet i de mange (alt er jo relativt) krukker, det ved jeg endnu ikke, men mon ikke at plantecentret vil inspirerer mig, jeg tror det. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Dagens dont 14. april 2010 at 06:48

    […] mere ved haven og de nye bede. Det er jo også i dag, at jeg smutter ud og køber nogle planter til mine krukker det er i hvert fald planen. Hep sæt i gang […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.