Krukkeklar

13. april 2010

Så er mine krukker klar til at blive tilplantede og hvis alt går vel, ja så bliver det i morgen at dankortet kommer til at gløde. Hvad der kommer til at blive plantet i de mange (alt er jo relativt) krukker, det ved jeg endnu ikke, men mon ikke at plantecentret vil inspirerer mig, jeg tror det. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Dagens dont 14. april 2010 at 06:48

    […] mere ved haven og de nye bede. Det er jo også i dag, at jeg smutter ud og køber nogle planter til mine krukker det er i hvert fald planen. Hep sæt i gang […]

  • Skriv gerne en kommentar