Menu
Skallebølle 2004-2021

Krukkeklar

Så er mine krukker klar til at blive tilplantede og hvis alt går vel, ja så bliver det i morgen at dankortet kommer til at gløde. Hvad der kommer til at blive plantet i de mange (alt er jo relativt) krukker, det ved jeg endnu ikke, men mon ikke at plantecentret vil inspirerer mig, jeg tror det. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

1 kommentar

  • Dagens dont
    14. april 2010 at 06:48

    […] mere ved haven og de nye bede. Det er jo også i dag, at jeg smutter ud og køber nogle planter til mine krukker det er i hvert fald planen. Hep sæt i gang […]

    Reply

Skriv en kommentar