Menu
Skallebølle 2004-2021

Minidrivhuse

Sidste år i september, havde Lidl i deres tilbudsavis nogle minidrivhuse/mistbænke på tilbud til 149,95 kr. stykket. Jeg elsker drivhuse, men kender også mig selv så godt, at jeg nok ikke ville få det fylde udbytte at et stort ét og jeg vil nok heler side og nyde livet på terrassen end at lave stiklinger og plante ud. Jeg har tidligere overvejet at anskaffe mig sådan et lille drivhus, som står op ad en væk, men det er aldrig blevet til mere end, ved tanken.

Men som sagt, havde Lidl nogle på tilbud. Jeg smuttede ind til Lidl i Odense og købte et, men fortrød øjeblikkelig da da jeg kom hjem, for to ville nok være bedre. Peugeoten blev vendt og jeg smuttede atter til Odense og fik hentet endnu et. I går da jeg alligevel gik og nussede lidt i haven, fik jeg dem hevet op fra kælderen, hvor de har stået siden september, og fik dem samlede. Den første var ikke sådan lige til at få samlet og jeg må indrømme, at et par små eder undslap min mund, men med den næste gik det meget bedre med. Nu havde jeg jo øvelsen. 😉

De ser faktisk helt ok ud og til den pris, synes jeg skisme det er et ok køb. Nu er de placeret, på det sted hvor min kapilærkasse stod sidste år, for den får en anden plads i år og som sidste år, kommer den også til at indeholde to forskellige chilisorter. Sidste år havde jeg jo stor succes, men de planter jeg havde og de gav så mange chilier, at jeg stadig bruger af dem jeg fik tørrede. Jeg håber at succesen bliver lige så stor i år.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal have sået i de nye huse, men jeg tror jeg vil prøve med noget salat i den ene og så må jeg lige se hvad jeg finder på til den anden.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

 • Fru E
  23. marts 2010 at 08:21

  De er godt nok også smart. Sådan nogle ville jeg nok også kunne se mig ud af frem for de helt store.

  Dejlig tirsdag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2010 at 09:12

   @Fru E: Ja, de er en smule lettere at overskue. 🙂

   Du ønskes også en dejlig “høj” dag. 😉

   Reply
 • Deborah
  23. marts 2010 at 16:56

  Jeg bliver helt misundelig. De er dødsmarte og lige til at overskue. Jeg klarer mig med altanen, og det er også okay! Iøvrigt kan man jo (har jeg læst) også dyrke chili i vindueskarmen. Måske et forsøg værd 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. marts 2010 at 17:34

   @Deborah: De er nemlig lige til at overskue. 🙂 Jeg tror faktisk også du kan dyrke dem på altanen, jeg havde dem på også på friand sidste år og skal også i år. 🙂

   Reply
 • Så tid
  13. april 2010 at 18:49

  […] er efterhånden et par uger siden, jeg fik samlede mine minidrivhuse/mistbænke. I dag var så dagen hvor der skulle gøres lidt mere ved dem. Jeg startede med at fylde en ca. 8 […]

  Reply
 • Et par nye måtte der til
  20. maj 2012 at 13:39

  […] en kommentar fra hjertetFor et par år siden købte jeg to meget, som i virkelig meget, billige minidrivhuse og jeg har været meget glad for dem, men efter den sidste vinter, hvor jeg ikke fik dem sikret […]

  Reply

Skriv en kommentar