Minidrivhuse

23. marts 2010

Sidste år i september, havde Lidl i deres tilbudsavis nogle minidrivhuse/mistbænke på tilbud til 149,95 kr. stykket. Jeg elsker drivhuse, men kender også mig selv så godt, at jeg nok ikke ville få det fylde udbytte at et stort ét og jeg vil nok heler side og nyde livet på terrassen end at lave stiklinger og plante ud. Jeg har tidligere overvejet at anskaffe mig sådan et lille drivhus, som står op ad en væk, men det er aldrig blevet til mere end, ved tanken.

Men som sagt, havde Lidl nogle på tilbud. Jeg smuttede ind til Lidl i Odense og købte et, men fortrød øjeblikkelig da da jeg kom hjem, for to ville nok være bedre. Peugeoten blev vendt og jeg smuttede atter til Odense og fik hentet endnu et. I går da jeg alligevel gik og nussede lidt i haven, fik jeg dem hevet op fra kælderen, hvor de har stået siden september, og fik dem samlede. Den første var ikke sådan lige til at få samlet og jeg må indrømme, at et par små eder undslap min mund, men med den næste gik det meget bedre med. Nu havde jeg jo øvelsen. 😉

De ser faktisk helt ok ud og til den pris, synes jeg skisme det er et ok køb. Nu er de placeret, på det sted hvor min kapilærkasse stod sidste år, for den får en anden plads i år og som sidste år, kommer den også til at indeholde to forskellige chilisorter. Sidste år havde jeg jo stor succes, men de planter jeg havde og de gav så mange chilier, at jeg stadig bruger af dem jeg fik tørrede. Jeg håber at succesen bliver lige så stor i år.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal have sået i de nye huse, men jeg tror jeg vil prøve med noget salat i den ene og så må jeg lige se hvad jeg finder på til den anden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Fru E 23. marts 2010 at 08:21

  De er godt nok også smart. Sådan nogle ville jeg nok også kunne se mig ud af frem for de helt store.

  Dejlig tirsdag til dig 🙂

  • Reply Catarina 23. marts 2010 at 09:12

   @Fru E: Ja, de er en smule lettere at overskue. 🙂

   Du ønskes også en dejlig “høj” dag. 😉

 • Reply Deborah 23. marts 2010 at 16:56

  Jeg bliver helt misundelig. De er dødsmarte og lige til at overskue. Jeg klarer mig med altanen, og det er også okay! Iøvrigt kan man jo (har jeg læst) også dyrke chili i vindueskarmen. Måske et forsøg værd 🙂

  • Reply Catarina 23. marts 2010 at 17:34

   @Deborah: De er nemlig lige til at overskue. 🙂 Jeg tror faktisk også du kan dyrke dem på altanen, jeg havde dem på også på friand sidste år og skal også i år. 🙂

 • Reply Så tid 13. april 2010 at 18:49

  […] er efterhånden et par uger siden, jeg fik samlede mine minidrivhuse/mistbænke. I dag var så dagen hvor der skulle gøres lidt mere ved dem. Jeg startede med at fylde en ca. 8 […]

 • Reply Et par nye måtte der til 20. maj 2012 at 13:39

  […] en kommentar fra hjertetFor et par år siden købte jeg to meget, som i virkelig meget, billige minidrivhuse og jeg har været meget glad for dem, men efter den sidste vinter, hvor jeg ikke fik dem sikret […]

 • Skriv gerne en kommentar