Masser af sol

22. marts 2010

Solen har rigtigt skinnet på på Fyn i dag og jeg har fået lavet en smule mere i haven. det er dejligt at gå derude og få jord under neglene og rigtig mærke at solen faktisk har magt til at varme mine kinder.

De enkelte små gule erantis jeg har i min have, står også og vender ansigtet mod solen og nyder tilsyneladende foråret lige så meget som jeg.

Nu vil jeg smutte til et par velfortjente timers spinning og så glæde mig over, at det stadig er lyst længe endnu. Ha’ en dejlig seneftermiddag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Liselotte 22. marts 2010 at 17:08

  Åh så heldig du har været med vejret. Heroppe har det været gråt og jeg savner solen 🙂

  – god spinning til dig 🙂

  • Reply Catarina 22. marts 2010 at 21:03

   @Liselotte: Håber solen når op til jer i morgen. 🙂

 • Reply Hege 22. marts 2010 at 17:15

  Det er om våren jeg virkelig legger merke til at det er annerledes å bo i Danmark enn i Norge. Selv om jeg bor helt sør i Norge, er det ikke antydninger til at noe gror opp av bakken ennå. Fremdeles ligger det snø over alt, og det er kaldt om natten. Det slutter ikke å forundre meg, for det er så kort veil fra meg til deg. Jeg kunne kjøre dit på en sju – åtte timer.

  • Reply Catarina 22. marts 2010 at 21:06

   @Hege: Ja, der er tydelige forskelle på hvornår vores forår starter. Men jeg synes I har en længer sommer end os, eller ihvertfald en længere sensommer.

   Det er dog lidt sjovt at tænke på at der er ikke er længer imellem os, end at vi kunne nå hinanden på en halv dag. 🙂

 • Reply Helle K. 22. marts 2010 at 17:27

  Jeg er misundelig – her har været været skønt, men solen glemte at skinne 🙂

  • Reply Catarina 22. marts 2010 at 21:06

   @Helle K.: Jeg sender lidt sol til det nordligste Danmark, så I kan nyde den i morgen, som jeg nød den idag. 🙂

 • Reply Bente 22. marts 2010 at 22:13

  Det ser nærmest ud, som om du har været helt nede på jorden at ligge for at ta’ de skønne billeder! Men det har du måske også ;-).

  P.S. Ja, så kan jeg da godt forstå, at lørdag var en våd dag (jf. forrige indlæg). Det var da ærgerligt for dem, at vejret ikke var bedre.

  • Reply Catarina 23. marts 2010 at 06:36

   @Bente: Du har ganske ret, jeg har ligget på maven for de er jo så små. Men det er nu ikke noget nyt, jeg ligger tid i de underligste stillinger når jeg tager billeder. 😉

   Det var lidt synd at vejret ikke var med os i lørdags, men sådan skulle det så være. Men en god dag var det nu alligevel. 🙂

  Skriv en kommentar