De og vi hygger

31. maj 2007

Det er dejligt derude i haven og jeg nyder at gå rundt og se det hele. Heldigvis er der også insekter derude, for ellers var der ikke mange blomster eller, for den sags skyld, æbler. Så de får lov til at hygge lige så meget som os andre.

insekter.jpg

Og æbler bliver der nok af, hvis ellers alle de små bliver til noget.

aeblerne.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marianne/Amager 31. maj 2007 at 21:32

  Meget betagende og flotte billeder…….. Jeg tror også der måske er sådan nogen i min have 🙂

 • Reply Judith 31. maj 2007 at 22:03

  Flotte billeder du har fået taget:-)

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 06:18

  Det håber jeg Marianne 😉

  Mange tak Judith 🙂

 • Reply Deborah 1. juni 2007 at 07:48

  Rigtig fine fotos, som altid. Det har jeg ikke prøvet endnu – insekter – something to aim for – ikke så dårligt – jeg gør det i de “lidt” større dyr 😉

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 15:46

  Tak for de rosende ord Deborah. 🙂
  Ja du må prøve de små en dag.

 • Leave a Reply