De og vi hygger

31. maj 2007

Det er dejligt derude i haven og jeg nyder at gå rundt og se det hele. Heldigvis er der også insekter derude, for ellers var der ikke mange blomster eller, for den sags skyld, æbler. Så de får lov til at hygge lige så meget som os andre.

insekter.jpg

Og æbler bliver der nok af, hvis ellers alle de små bliver til noget.

aeblerne.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Marianne/Amager 31. maj 2007 at 21:32

  Meget betagende og flotte billeder…….. Jeg tror også der måske er sådan nogen i min have 🙂

 • Reply Judith 31. maj 2007 at 22:03

  Flotte billeder du har fået taget:-)

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 06:18

  Det håber jeg Marianne 😉

  Mange tak Judith 🙂

 • Reply Deborah 1. juni 2007 at 07:48

  Rigtig fine fotos, som altid. Det har jeg ikke prøvet endnu – insekter – something to aim for – ikke så dårligt – jeg gør det i de “lidt” større dyr 😉

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 15:46

  Tak for de rosende ord Deborah. 🙂
  Ja du må prøve de små en dag.

 • Skriv gerne en kommentar