Menu
Livet

Uha det er dejligt

.. at det endelig er blevet fredag. Jeg må også indrømme, at jeg også trænger til lidt fri, til trods for, at det har været en kort uge, men fem dages arbejde er jo også blevet udført på fire dage.

Solen har skinnet fra en næsten skyfri himmel i dag og heldigvis skinner den også nu, hvor jeg er kommet hjem og kan nyde den.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Deborah
  1. juni 2007 at 17:04

  Det har den også her, men så kom der skyer og det blæser lidt. Men det er nu okay. Hvad er knap så ok, er at jeg er træt, og skal i biffen. Men det går forhåbentlig. Ihvertfald rigtig god weekend fra mig til dig!

  Reply
 • Catarina
  1. juni 2007 at 17:07

  Her er vjeret stadig pragtfuldt.

  God tur i biffen Deborah og også en rigtig god weekend til dig også. 😉

  Reply
 • Marianne/Amager
  1. juni 2007 at 17:23

  Endelig weekende og før man for set sig om så er den gået. Da man var barn gik tiden sååååååå langsomt – nu går den bare hurtigt. De har (vejrmændene) lovet godt vejr i weekenden – så mon ikke vi får proppet en masse D-vitaminer indenbords? Så husk at nyd dagen. Capre Diem. mange hilsner fra mig

  Reply
 • Catarina
  1. juni 2007 at 17:44

  Jeg er heldig, jeg også har fri på mandag. Rigtig god dag til dig også Marianne 🙂

  Reply

Skriv en kommentar