Uha det er dejligt

1. juni 2007

.. at det endelig er blevet fredag. Jeg må også indrømme, at jeg også trænger til lidt fri, til trods for, at det har været en kort uge, men fem dages arbejde er jo også blevet udført på fire dage.

Solen har skinnet fra en næsten skyfri himmel i dag og heldigvis skinner den også nu, hvor jeg er kommet hjem og kan nyde den.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


1

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Deborah 1. juni 2007 at 17:04

  Det har den også her, men så kom der skyer og det blæser lidt. Men det er nu okay. Hvad er knap så ok, er at jeg er træt, og skal i biffen. Men det går forhåbentlig. Ihvertfald rigtig god weekend fra mig til dig!

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 17:07

  Her er vjeret stadig pragtfuldt.

  God tur i biffen Deborah og også en rigtig god weekend til dig også. 😉

 • Reply Marianne/Amager 1. juni 2007 at 17:23

  Endelig weekende og før man for set sig om så er den gået. Da man var barn gik tiden sååååååå langsomt – nu går den bare hurtigt. De har (vejrmændene) lovet godt vejr i weekenden – så mon ikke vi får proppet en masse D-vitaminer indenbords? Så husk at nyd dagen. Capre Diem. mange hilsner fra mig

 • Reply Catarina 1. juni 2007 at 17:44

  Jeg er heldig, jeg også har fri på mandag. Rigtig god dag til dig også Marianne 🙂

 • Skriv gerne en kommentar